Dubai, Idei de vacanta.

Dubai – O destinatie complet diferita de tot ce vazusem pana acum!

Inca de la coborarea din avion, esti „lovit” de un aer luxuriant, toata lumea calma .. pana si simplii functionari de la aeroport par a fi niste prosperi oameni de afaceri, linistiti si zambitori ..  din acest fapt ne putem da seama fara nici un dubiu de faptul ca ne aflam intr-unul din acele locuri in care grija zilei de maine nu ii afecteaza pe localnici (pe localnici, nu pe strainii care lucreaza acolo .. in UAE un emigrant niciodat , dar niciodata nu va putea avea statutul pe care il are un localnic ).

Despre oras, ce sa va spun .. este foarte greu ca simplu om sa poti intelege cum acele locuri care pana in anii ’70 erau un simplu desert, au devenit acum in 2014 (dupa 44 de ani) una dintre cele mai dorite destinatii de pe Pamant…. ar fi mult prea dificil in cateva cuvinte sa descriu Dubai-ul .. insa o sa incerc: autostrazi cu 6 benzi pe sens, sosele cum nu mi-am fi imaginat vreodata ca voi vedea, zgarie nori  (sa nu uitam de faptul ca in Dubai nu exista vorbe de genul „acest zgarie nori este mai mic decat altul din Marlboro”  .. Nu … in Dubai totul este „the largest” , „the biggest” and so on!).

Dubai-ul poate fi pe gustul oricarui turist .. (fie el om de afaceri sau simplu calator). Iti doresti shopping? Dubai-ul este raiul cumparaturilor! Iti doresti sporturi extreme? aici le poti face. Iti doresti plaja, resort, all inclusive? Hotelurile Rixos nu ne  vor dezamagi niciodata! Doresti clubbing si viata de noapte? Singurul lucru de care ai nevoie sunt banii .. de preferat $ 🙂 Doresti city break, vizite si asa mai departe? Dubai-ul cu siguranta nu te va dezamagi!

In linii mari singura problema a Dubai-ului, este temperatura de afara, care combinata cu umiditatea excesiv , ne pot da batai de cap. Asa ca aveti grija la perioada pe care o alegeti pentru vacanta insa .. 🙂 exceptand acest mic impediment, Dubai-ul este un loc pe care cu totii ar trebui sa il vizitam !

 

Cristian Vlad

Branch Manager Agentia Fagaras

Adress: Strada Doamna Stanca nr.12 – Fagaras 505200 jud. Brasov – Romania
OFFICE: +40 268 280 195
MOBILE: +40 766 673 676
Email: [email protected]
WEB: www.paralela45.ro

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.