Stiri din aer.

Din 10 decembrie, Lufthansa anunta introducerea clasei Premium Economy

Bucurati-va de o noua experienta de calatorie! Prezentata pentru prima data pe 5martie la targul ITB Berlin 2014, Lufthansa va introduce Premium Economy Class din 10 decembrie, urmand modelul adoptat deja de alte linii aeriene.

Din 10 decembrie, in mod oficial, toate avioanele Boeing 747 Jumbo-Jet care opereaza intre Frankfurt si Bangalore, Beijing, Buenos Aires, Chicago, Hong Kong, Los Angeles, Mexico DF, Sao Paolo, Seul, Tokyo si Washington vor avea in compunere noua clasa. Pana la sfarsitul  verii, in 2015, noua clasa intermediara sa fie introdusa pe intreaga flota.

premiumDaca la clasa economy scaunele erau amplaseate 3-4-3, la clasa premium economy dispunerea este de 2-4-2

 

Beneficiile noii clase Premium Economy

Noua clasa este o versiune imbunatatita a clasei Economy, situata intre Economy clasic si Business. Dar sa descoperim ce are in plus:

Mai mult spatiu personal. Bucurati-va de confort si relaxare cu pana la 50% mai mult spatiu. Scaunele sunt special create, avand propria cotiera, spatar reglabil, suport pentru picioare si o masuta extensibila.
spatiu

Mai multe bagaje. In loc de un singur bagaj de 23 kg, acum pasagerii care opteaza pentru aceasta clasa pot lua doua bagaje de 23 kg.
bagaj

Mai multa “atentie”. La bord, pasagerii acestei clase vor fi intampinati cu o bautura de bun-venit.

Mai mult divertisment. Pe un monitor de 11 sau 12 inch, amplasat in scaunul din fata, va rula un program de divertisment pe tot parcursul zborului, accesat dintr-o telecomanda. Fiecare scaun este prevazut acum cu o priza – bateria laptopului numai cedeaza.
divertisment

Mai multe accesorii. Pe fiecare scaun, la imbarcare, pasagerii vor gasi o punguta cu cateva accesorii pentru calatorie – dopuri de urechi, masca pentru ochi, ciorapi etc.

Mai multe bauturi racoritoare si mancare mai buna decat la clasa economy.
mancare

Daca doriti sa calatoriti mult mai confortabil, nu ezitati sa va cumparati bilete de avion la noua clasa Premium Economy de la Paralela 45.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.