De ce Paralela45.

De ce sa cumperi bilete de avion prin Paralela 45?

“Nu gasesc niciodata un bilet de avion care sa aiba un pret accesibil” sau “Tu de unde ai reusit sa-l cumperi la pretul asta” “Spune-mi si mie sa caut” sunt doar cateva din intrebarile pe care le auzi, in momentul in care le povesteti prietenilor ca vei pleca la Roma pentru ca ai gasit un bilet ieftin.
Calatoria cu avion numai reprezinta un lux, este o necesitate. Fie ca vrei sa pleci intr-un city break romantic la Paris, intr-o calatorie de afaceri sau in vacanta cu familia, cu siguranta vei avea nevoie de un bilet de avion.
Si daca nu vrei sa “cutreieri” internetul pentru a gasi cea mai buna si accesibila varianta de zbor, apeleaza cu incredere la Paralela 45 pentru ca poti obtine:
Un pret mai bun. Paralela 45 iti poate oferi un pret mai bun decat cel pe care l-ai putea gasi singur online, doarece are tarife negociate cu anumite companii aeriene.
Mai multe variante de zbor. La Paralela 45 vei primi tot timpul mai multe variante de zbor de la mai multe companii aeriene, ca sa nu crezi ca ne limitam la o simpla cautare. Clientul trebuie sa fie tot timpul multumit.
Toate detaliile escalei. Daca ai un zbor cu escala, Paralela 45 iti ofera toate detaliile de care ai nevoie. La ce poarta trebuie sa te prezinti. Daca timpul de asteptare intre zboruri este prea mare, Paralela 45 iti poate oferi informatii despre ceea ce poti in orasul respectiv.
Prelungirea rezervarii. Pe un site online de rezervari nu ai posibilitatea de a-ti prelungi perioada de rezervare a biletului de avion si de a-l achita ulterior. Pe cand, la Paralela 45 beneficiezi de acest avantaj.
Check-in online si rezervarea unui anumit loc in avion. Daca apelati la Paralela 45 veti scapa de statul de coada in aeroport. Un consultant te ajuta cu efectuarea procedurii de check-in online sau cu rezervarea unui anumit loc in avion.
Asistenta. Daca zborul a fost anulat, daca vi s-a pierdut bagajul sau orice problema ai avut in timpul zborului, Paralela 45 iti asigura asistenta. Daca calatoresti intr-o tara in care iti trebuie viza, Paralela 45 iti da toate detaliile.
Cumpara bilete de avion prin Paralela 45 si poti obtine preturi foarte bune pentru destinatii de top.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.