De ce Paralela45.

De ce sa cumparam vacanta de la o agentie de turism

Probabil, de multe ori v-ati intrebat lucrul acesta. De ce sa fac asta, ca pot foarte simplu sa intru pe internet si sa-mi rezerv singur un sejur pe litoralul romanesc, de exemplu, sau un sejur in Grecia, in Lefkada. Si da, transportul nu este o problema. Ori imi planific totul din timp si atunci imi rezerv si un bilet de avion, ori ma duc cu masina. Gata, vacanta este rezolvata si anul acesta. Pana aici totul este bine, dar hai sa cititi si cateva aspecte la care poate nu v-ati gandit, aspecte pozitive care, credem noi, este bine sa tii cont de ele cand apelezi sa-ti cumperi vacanta mult visata de la o agentie de turim.

agentie de turism agentie de turism2
  1. Agentia de turism propune cateva oferte corespunzatoare criteriilor alese de turist. Daca turistul are deja conturata in oferta de vacanta potrivita – de exemplu dispune de suma X de bani, doreste sa calatoresca intr-o anumita perioada, intr-o anumita tara, are nevoie de un hotel adults only – atunci agentia, respectiv agentul de turism, poate sa iti faca cateva propuneri tinand cont de aceste criterii.
    agentie de turism4
  2. Agentia dispune de o baza de date.  O agentie de turim colaboreaza cu alte agentii, cu tour operatori si impreuna dispun de o baza de date la care turistul nu are acces. Pentru un agent care vrea sa vanda unui turist, de exemplu, o vacanta in Mykonos, Grecia, este o simpla cautare, pentru ca atunci cand tu ii spui la ce te-ai gandit, el deja si-a facut o mica lista cu ce ar putea sa-ti propuna, el cunoscand locatiile – deoarece merge in infotripuri pentru a vedea hotelurile pe care trebuie sa le recomande, dispune de informatii concrete de la fata locului, de fotografii, astfel incat tu vei sti la ce sa te astepti cand ajungi acolo. Cautarea se simplifica, iar nivelul de siguranta se mareste.
    agentie de turism1
  3. Agentia te tine la curent cu ofertele cele mai bune. Daca te inscrii in baza de date si optezi pentru primirea newsletter-elelor trimise de agentie, poti fi la curent cu cele mai bune oferte. Afli cand incep ofertele de early booking, cele last minute, ofertele speciale. Stii cand sunt targurile de turism si cu ce reduceri fiecare agentie. Primesti totul pe mail, nu trebuie sa cauti informatii, acolo gasesti totul. Vacanta este doar la un click distanta.
  4. Agentia iti pune la dispozitie ghid si reprezentant turistic. Fie ca ai ales sa calatoresti cu autocarul, fie ca ai ales sa mergi cu avionul, ghidul trebuie sa te intampine la locul de intalnire. El este cel care verifica dupa lista persoanele inscrise si le ajuta cu formalitatile de imbarcare, in cazul avionului. In cazul autocarului, ghidul are grija ca turistii sa ocupe locurile in functie de lista inscrierilor si ofera informatii despre programul excursiei. Odata ajunsi la hotel, ghidul este cel care trebuie sa se ocupe de formalitatile de cazare. Pentru tine este vacanta…
  5. Agentia poate sa-ti vanda vacanta in timp real. Poti sa-ti rezervi si sa-ti platesti vacanta in numai cateva minute, datorita vanzarii online. Iar daca ai o mica nelamurire legata de un hotel, o excursie optionala etc. poti discuta direct cu agentul de turism prin chat-ul online pus la dispozitie de agentie.
    agentie de turism5
  6. Agentia dispune de serviciu de call center. Daca in vacanta ai parte de o experienta neplacuta, de exemplu iti pierzi pasaportul,  agentia se ocupa de tot. Tu trebuie sa suni la numarul de call center care il ai pe voucher si sa-i anunti ce ai patit. Tu esti in vacanta, trebuie sa te distrezi, altii muncesc pentru tine!

Speram ca v-am convins! Apelati cu incredere la Paralela45, vacanta incepe cu noi! Chartere, circuite, turism individual, croaziere la noi gasiti de toate, doar zile de concediu va trebuie.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.