Idei de vacanta.

Cum sa alegi destinatia perfecta pentru luna de miere

Spui DA acasa alaturi de cei dragi, dupa multe zile de stres si pregatiri, si te trezesti langa jumatatea ta in cea mai savuroasa vacanta – luna de miere. O cina romantica la lumina lumanarilor si un cantecel al valurilor pe fundal, o plimbare romantica la apus de soare pe o plaja pustieResorturi intime si luxoase, plaje nesfarsite, acoperite cu nisip fin, palmieri care isi scalda ramurile in apele turcoaz. Sau o croaziera idilica in care, in fiecare dimineata, te trezesti in alta destinatie?

Exista destinatii recomandate si sigure tot timpul anului. Nimanui nu i-ar placea ca in luna de miere sa aiba parte de ploi musonice, uragane sau temperaturi extreme de ridicate, dar nici de viscol sau temperaturi minime.
Pentru lunile ianuarie, februarie, martie iubitorilor de frig si pupaturi sub zero grade le recomandam statiunile de ski din –  Austria, Elvetia, Italia, Slovenia sau Franta. Iubitorilor de soare si plaja le recomandam – Mexic, Costa Rica, America Latina, Caraibe, Maldive. Pasionatilor de carnavaluri, distractie in multime sau samba in luna februarie au loc Carnavalul de la Venetia si Carnavalul de la Rio de Janeiro.

Lunile martie si aprilie sunt perfecte pentru capitalele europene. Vremea este perfecta pasionatilor de plimbari si vizite. Dar tot acum este cel mai bun sezon pentru Caraibe, Hawaii, Seychelles, Las Vegas sau Australia.

In mai, iunie, iulie si august aproape toate destinatiile sunt potrivite, vara este in toi. Doar in Caraibe este sezonul uraganelor, asa ca trebuie evitata zona!

Septembrie si octombrie sunt luni foarte bune mai ales pentru destinatiile tropicale, unde acum temperaturile sunt excelente, pentru insulele grecesti si Canare, dar si pentru Paris, Viena, Amsterdam sau Praga. Evitati Florida, Coasta de est a Statelor Unite, Caraibe si Golful Mexic – aici exista pericol de uragane.

Noiembrie si decembrie, sezonul de uragane este pe sfarsite asa ca majoritatea destinatiilor tropicale sunt potrivite, SUA, precum si statiunile montane din Europa.

Oriunde doriti sa calatoriti in luna de miere, consultantii Paralela45 vor gasi varianta cea mai buna. Hai cu noi in luna miere!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.