De ce Paralela45.

Consultantul de turism de la Paralela 45

De fiecare data cand pregatiti o vacanta va ganditi la un buget si, bineinteles, la destinatia despre care ati cautat informatii pe internet un an intreg. In drum spre agentia de turism aveti in cap deja unde ati dori  sa va cazati, ce regim de masa sa aveti pe toata perioada sejurului, cam cat v-ar costa inchirierea unei masini… Ce mai, stiti aproape totul.

Atunci cand pasesti intr-o agentie Paralela 45 esti intampinat de un consultant in turism. Oare el stie tot ce am eu nevoie, poate sa imi ofere toate alternativele, va calatori virtual alaturi de mine? Acestea sunt intrebarile tale, dar vei fi uimit cand vei descoperi ca el, consultantul de turism, ofera ceva mai mult.

Pe langa aflarea nevoilor si selectarea ofertei, acesta va va pune la dispozitei toate cunostintele sale. Deoarece cunoaste perfect produsele, stie locatiile pe care le are in oferte, deoarece chiar el le-a testat, le-a vazut in infotripurile organizate de Paralela 45. Va poate recomanda ce activitati ofera hotelul respectiv, va indruma spre o sedinta de masaj, pe care chiar el a testat-o. Stie unde cei mici nu se vor plictisi, deoarece hotelul X sau Y are animatori. Stie sa va povesteasca totul despre excursiile pe care puteti sa le achizitionati.

consultant consultant1

Consultantul in turism de la Paralela 45 va va insoti pe tot parcursul vacantei – va veti aminti sfaturile lui, suntem siguri… Si asta pentru ca ii pasa de client, pentru ca vrea sa aveti o vacanta frumoasa. Iar la intoarcere, tot el va va suna sa va intrebe cum a fost sejurul. Si sa se asigure ca si urmatoarea vacanta va fi cumparata tot de la Paralela 45.

In cadrul campaniei “De ce Paralela 45”, saptamana viitoare aflati “5 motive pentru care sa cumperi vacanta de la Paralela45”.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.