Concursuri.

Concurs : Castiga un week-end la munte !

Pentru ca nu am mai organizat de mult un concurs, ne-am gandit sa va trimitem la munte. Asa ca, daca esti unul dintre fanii paginii noastre de facebook ai ocazia sa petreci, impreuna cu partenerul/partenera ta, un weekend la Vila Alina din Predeal.

Cum poti fi unul dintre castigatori?

Noi, in fiecare zi, incepand de azi pana miercuri inclusiv, vom posta pe pagina noastra de Facebook indicii pentru o destinatie existenta in oferta noastra. O destinatie pentru fiecare zi de concurs.
Ca sa va inscrieti, va trebuie sa ghiciti despre ce destinatie este vorba.
Raspunsul e musai sa fie de forma “Nume destinatie + link-ul ofertei prezente pe site-ul nostru”.

Atentie : maxim 3 incercari pe zi.

De exemplu, cei care au ghicit ca este vorba de DisneyLand, vor trebui sa includa in raspunsul lor atat Disneyland cat si link-ul http://paralela45.ro/pagina/disneyland

In fiecare zi, pana miercuri inclusiv, vom alege cu ajutorul random.org cate un castigator dintre cei care au raspuns corect. Castigatorii alesi in fiecare zi, impreuna cu partenerul/partenera, vor putea petrece, alaturi de castigatorii celorlalte zile, un weekend la Vila Alina din Predeal, in perioada 19 – 21 noiembrie 2010.

In concluzie, stati cu bagajele facute si cu ochii pe pagina noastra de facebook. Mult succes!

PS: Eu personal as urmari si contul de twitter . . . poate se vor ivi ceva surprize si acolo.

Concurs fulger pe twiter : Scrie un mesaj de forma „Vreau sa petrec Revelion-ul la [destinatie] [link catre oferta de pe site-ul nostru] + #concursp45 „.

Mini-regulament :

Update 1 Prima castigatoare : Gradinaru Ana-Maria. Ana-Maria nu poate ajunge, castigatoare e Darlau Diana  Video-ul extragerii

Update 2 Castigatorul nr 2 : Georgian Bobeica Video-ul extragerii

Update 3 Castigatoare : Lia Maria Video extragere


Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.