Idei de vacanta, Portugalia.

Charter Algarve – Pamantul eternei primaveri

Portugalia a devenit in ultimii ani una dintre cele mai vizitate tari europene, atat pentru plajele sale impresionante, cat si pentru locurile cu incarcatura culturala aparte si, din acest motiv, o oferta de charter Algarve nu putea lipsi din portofoliul nostru. Algarve, regiunea de coasta din sudul exotic al Portugaliei, cu tarmuri dantelate, climat mediteranean, o rezervatie naturala si pesteri de calcar, fac din aceasta zona o destinatie populara de vacanta inca din anii 1960. Bucataria savuroasa este un alt atu al zonei – de la puiul piri-piri, la sardinele la gratar si fructele de mare gatite senzational, pana la delicioasele tarte cu migdale.

Plaje de aur

Daca alegeti o oferta charter Algarve trebuie sa stiti ca plajele sunt principala atractie a zonei. Peste 150 de plaje spectaculoase, stanci colorate ce ies din mare sau din nisip oferind adevarate oaze de racoare si relaxare.

rocha algarve portugaliaPraia da Rocha este una dintre bijuteriile cu nisip alb ale regiunii, cu stanci impresionante care isi fac aparitia din mare, zona fiind ideala pentru a veni cu familia.

 

 

 

AlgarvePraiaMarinha1_resizePraia da Marinha este o bijuterie ascunsa, fiind una dintre primele zece cele mai frumoase plaje din Europa. Locatia este ideala pentru pasionatii de snorkeling, pentru scufundatori, dar si pentru fotografii perfecte.

 

 

 

dona-ana2Praia Dona Ana. Strajuita de stanci inalte, plaja este mai ingusta, dar aici veti gasi cea mai clara apa. De aici puteti face excursii de-a lungul coastei pentru a admira golfurile incantatoare si stancile impresionante.

 

 

 

odecePraia de Odeceixe. Este locatia perfecta pentru familiile cu copii. O plaja fantastica, cu nisip auriu si bazine naturale, unde apa nu este adanca, iar cei mici se pot balaci o zi intreaga.

 

 

 

monteMonte Gordo. Este o alta plaja ideala pentru familii, apa de aici fiind cea mai calda din Algarve.

 

 

 

 

Recomandari pentru charter Algarve

Pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta minunata vara aceasta in Algarve, recomandam:

oferta hotel charter algarveHotel Dom Jose 3* este situat pe plaja din statiunea  Quarteira, foarte aproape de restaurantele pescaresti. Pentru plecarea din 20.06 pretul este de 653 euro/ persoana/ sejur de 7 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus. Biletul de avion si transferurile sunt incluse in tarif.

 

galeHotel Vila Gale Marina 4* este situat in statiunea cosmopolita Vilamoura, la cinci minute de port, zona cea mai animata, cu multe terase, restaurant, magazine. Pentru plecarea din 20.06 pretul este de 752 euro/ persoana/ sejur de 7 nopti in camera dubla cu mic dejun inclus. Biletul de avion si transferurile sunt incluse in tarif.

Charter Algarve este alegerea perfecta pentru o vacanta de neuitat!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.