Grecia, Idei de vacanta.

Cele mai tari cluburi din Mykonos, insula care nu doarme niciodata

Mykonos este foarte des comparata cu Insula Ibiza, datorita atmosferei speciale si a distractiei nocturne. Se spune ca viata de noapte din insula este cea mai sofisticata din toata Grecia. Cu plaje unde te duci nu neaparat pentru a te bronza, ci pentru a dansa si socializa, insula Mykonos se afla in topul destinatiilor de vacanta din Europa pentru cei mai petrecareti dintre petrecareti. Barurile, restaurantele, cluburile, discotecile sunt inundate de turisti de la apusul soarelui pana dimineata.  
Cluburile si barurile sunt cele care au dus faima locului in intreaga lume. Daca doresti sa dansezi pana in zori, pe ritmurile unor DJ-ei celebri, intr-o atmosfera animata de dansatori profesionisti si sa vezi un spectacol cu focuri de artificii si petreceri salbatice care dureaza pana in zori, nu ratati Paradise Club, de pe plaja Paradise, ea insasi celebra pentru petrecerile care au loc aici pe nisipul fierbinte.

paradise
La nici 500 de metri, se afla unul dintre cluburile de vara cele mai renumite din Europa, Cavo Paradiso. Aici distractia incepe dupa ora doua noaptea. Cavo Paradiso este cel mai vechi club din Mykonos, atmosfera de aici fiind asemuita cu cea din Space din insula spaniola Ibiza. Cavo Paradise este amplasat pe plaja Paradise, iar piscina este centrul distractiei.

cavoparadiso
Chiar la intrarea in portul vechi din Mykonos Town se afla El Pecado un bar tapas cu licori spaniole – sangria si bauturi pe baza de rom, combinate cu ritmuri latine.

elpecado_mykonos
Icarus este barul cunoscut pentru terasa sa orientata spre mare si pentru spectacolele incendiare cu dans si muzica
Dupa 4 dimineata, distractia se muta la Yacht Club, care este, de fapt, o cafenea in portul vechi, peste noapte devenind un club cu o atmosfera incendiara.

Mai mult decat o Ibiza greceasca, Mykonos  este o insula superbacare nu doarme! Iar charterul spre Mykonos de la Paralela 45 nu trebuie ratat de petrecareti. Pleaca in fiecare zi de miercuri in perioada 17.06 – 09.09.2015, si are o reducere de Early Booking de pana la 20%.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.