Idei de vacanta.

Ce ne aduce anul 2010 ?

Unde ne vom petrece vacanţele în anul 2010? Care este locul perfect pentru o vacanţă perfectă? La aceste intrebari voi incerca sa va ajut sa gasiti raspuns printr-o serie de 8-10 posturi pana la sfarsitul acestui an si o sa incep azi cu o trecere in revista a optiunilor pe care vi le vom oferi noi, cei de la Paralela 45.

oasis_of_the_seas_1

Pentru o croaziera va sta la dispozitie chiar Oasis of the Seas, cel mai mare vas de croazieră din lume.
Dacă v-aţi dorit mereu să aveţi o vacanţă de neuitat , acum este momentul să vă îndepliniţi visul: fie că alegeţi ca destinaţie Caraibele de Est sau Caraibele de Vest, vacanţa voastra va fi perfectă.
Vasul are şapte zone tematice pentru petrecerea timpului: Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, Pool and Sports Zone, Vitality at the sea Spa and Fitness, Entertainment Place, Youth Zone.
Nici amatorii de adrenalina nu vor fi dezamagiti pentru ca printre facilităţile unicat de care beneficiază acest vas puteti gasi tiroliana, caruselul, simulatorul de surf pentru începători şi avansaţi…

۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞

OFERTA_SPECIALA_DISNEYLAND511_1

Pentru cei mici şi nu numai, o destinaţie perfectă pentru vacanţă este Disneyland. La Disneyland Resort Paris, vă aşteaptă două parcuri de distracţii cu nenumărate atracţii, hoteluri pentru toate gusturile şi preferinţele, Disney Village cu o mulţime de magazine, restaurante, cafenele. Clar o destinatie pe care trebuie sa o atingi macar o data in viata.

Pentru amatorii de circuite, ofertele sunt nenumărate. Puteţi alege să participaţi la renumitul carnaval de la Veneţia , la sărbătoarea cireşilor în floare din Japonia, care se desfăşoară în fiecare primăvară la începutul lunii aprilie iar in februarie nu trebuie ratat carnavalul florilor şi sărbătoarea lămâilor de pe Coasta de Azur – Nisa şi Menton.

۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞

CIMG0301Pentru o excursie în continentul asiatic, fie puteţi alege circuitul clasic organizat în China, fie circuitul în China şi Hong Kong sau în China şi Tibet. Indiferent de varianta aleasă, excursia va fi una specială.

Alte circuite cu adevărat deosebite, care vă vor atrage prin itinerariile lor, sunt cele organizate în Africa de Sud, Australia şi Noua Zeelandă, America de Sud, Indochina, India şi Nepal, Thailanda. Aici veţi avea parte de experienţe unice, pe care nu le veţi putea trăi pe continentul european.

Daca nu ati facut-o pana acum, capitalele europene vă aşteaptă si ele să le descoperiţi: Lisabona, Praga, Paris, Viena, Roma, Londra, Istanbul… fiecare dintre acestea are ceva deosebit de oferit şi merită din plin să le vizitezi

Printre noutăţile cu care vine anul 2010( pun pariu ca la asta nu va asteptati ! ) se numără Polonia şi Canada – destinaţii noi şi interesante, puţin cunoscute până acum pe piaţa românească.

۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞

rokfeller-new-york-usaContinentul nord american vă aşteaptă să-i descoperiţi misterele: circuitul clasic în New York vă oferă posibilitatea să cunoaşteţi metropola americană în toată splendoarea ei; puteţi de asemenea să exploraţi întreaga Coastă de Est printr-un circuit ce cuprinde Boston, New York, Atlantic City, Philadelphia, Washington, Miami, sau Coasta de Vest – cu San Francisco, Monterey, Carmel, Santa Maria, Los Angeles si Las Vegas – cele mai atrăgătoare şi interesante oraşe şi metropole ale Statelor Unite.

Ziua Îndrăgostiţilor o puteţi petrece la Praga, Viena sau Paris… ce poate fi mai frumos decât o plimbare cu persoana iubită pe Podul Carol din Praga, o escapadă în mijlocul Vienei sau o plimbare pe Champs Elysees?

De Mărţişor sau de 8 Martie, cadoul perfect pentru persoanele dragi este o excursie într-o capitală europeană. Fie că alegeţi Paris sau Praga, veţi începe primăvara într-o atmosferă extrem de placută

Si nordul continentului european este fascinant.  Scandinavia, Ţările Baltice şi Islanda vă aşteaptă să le exploraţi. Pentru amatori, călătoriile în locurile sfinte nu vor lipsi nici în anul 2010 din catalogul nostru. Israelul este oferit atât ca şi circuit clasic, cât şi in variante combinate cu alte destinaţii (Israel şi Iordania), Siria, Iordania şi Liban fiind alte locuri prin care puteţi descoperi Orientul.

۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞۩۞

Destinaţiile deja consacrate n-au disparut nici ele:  Franţa, Anglia-Scoţia, Elveţia, Italia (circuit clasic), Roma şi Florenţa, Irlanda, Turcia, Spania, Maroc, Grecia, Rusia, Sicilia, Egipt… tot atâtea destinaţii pentru tot atâtea preferinţe.

RF245472Charterele de  Creta, Rodos, Antalya, Mallorca, Barcelona, Coasta de Azur, Faro, Dubrovnik, Cipru, Costa del Sol şi Tenerife va vor astepta si anul urmator. Pentru cei care prefera sejururile individuale ofertele pentru Grecia şi Bulgaria sunt diverse iar pentru amatorii de destinaţii exotice şi de lux va stau la dispozitie Maldive, Seychelles, Caraibe şi multe altele.

Cam astea sunt pe scurt! De maine voi incerca sa descopar pentru voi lucruri inedite pentru fiecare destinatie, lucruri care sper sa va ajute in planurile voastre de vacanta pentru anul urmator.

Voi cu ce ati vrea sa incep ?

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.