Grecia, Idei de vacanta.

Care insula greceasca este perfecta pentru tine vara aceasta?

Grecia, minunata Grecia, cu al sau spirit unic, un mozaic de experiente, cu preparate delicioase acompaniate de muzica locala, cu maslini, paduri de pini, cu ape incredibil de albastre, plaja, mult soare si o vreme perfecta pentru relaxare, plimbari la apusul coarelui. Ce altceva poti sa iti mai doresti de la o vacanta in frumoasele insule grecesti. Ai de ales din peste 2000 de insule, fiecare unica in felul ei.

Oriunde ai alege sa mergi vara aceasta, suntem siguri ca o sa doresti, cu siguranta, sa te intorci pe taramurile elene.

Santorini, insula indragostitilor

santorini_149799614

Cea mai fotografiata insula greceasca, Santorini este considerata una dintre cele mai frumoase, cu plaje vulcanice uimitoare, atmosfera cosmopolita, cu un apus de soare impresionant, o explozie cromatica unica. Santorini este unica, este taramul de poveste de unde porneste mitul Atlantidei. Este locul in care localnicii primitori, casutele cu acoperisuri si usi albastre, plimbarile pe malul marii te vor convinge sa te intorci.

Mykonos, insula care nu doarme niciodata

Mykonos_190827212

O evadare intr-o Grecie autentica, renumita in orice colt al lumii datorita salbei de mori de vant din secolul al XVI-lea, cocheta insula Mykonos este renumita  pentru peisajele impresionante si viata de noapte vibranta. Distractia este frenetica, fara limite, pe tot parcursul zilei in taverne, barurile de pe plaja, apoi toata lumea se muta in cluburi, unde DJ celebri anima atmosfera cu un mixt de ritmuri. In insula morilor de vant somnul si odihna devin pur si simplu un lux. Mykonos emana distractie in fiecare colt al insulei, udata cu multe cocktailuri in cluburi, pe strazi, pe plaja…

Rodos, insula Soarelui

shutterstock_376200757

Rodos este cea mai mare insula din insulele Dodecanese, fiind alegerea ideala pentru o vacanta in familie. Rodos este patrimoniu UNESCO si gazduieste una din cele sapte minuni ale lumii. In Rodos istoria si cultura si-au lasat amprenta in fiecare colt al insulei, cu o frumusete impecabila, peisaje variate si o atmosfera cosmopolita. Insula se mandreste cu cele mai bune plaje distinse cu Blue Flag pentru ape clare, nisip fin, servicii excelente.

Kos, insula lui Hipocrate

kos

Se spune despre Kos ca este insula parintelui medicine, Hipocrate, care s-a nascut aici si a infiintat scoala de medicina. Platanul unde acesta isi invata elevii, teatrul grecesc sau palatele renascentiste sunt numai o parte din atractiile frumoasei insule. Plajele au o frumusete aparte, aproape salbatica, peisajele te impresioneaza, iar localnicii te imbie la tot pasul cu masline si ulei de masline.

Zakynthos, insula testoaselor Caretta-Caretta

zakynthos (1)

O combinatie unica de plaje mici, golfuri si golfulete, peisaj montan cu stanci abrupte si pesteri misterioase compun decorul impresionant din Zakynthos. Toate aceste, impreuna cu un patrimoniu cultural bogat, un oras pitoresc cu case traditionale, Zakynthos promite momente incantatoare pentru toate gusturile. Pesterile albastre sunt una dintre atractiile cele mai impresionante din Zakynthos. Pesterile au fost descoperite in 1987 de catre Antonio Komouto si sunt situate in partea de NE a insulei, aproape de Capul Skinari. Este bine sa ajungeti aici la orele diminetii, deoarece atunci lumina soarelui creeaza cele mai spectaculoase jocuri de culori impreuna cu apa marii si stancile pesterilor.

Creta, insula lui Zeus

Creta - Laguna Balos

Legenda spune ca Zeus, parintele tuturor zeilor, s-a nascut aici. Creta a atras de-a lungul timpului artisti, care apoi prin intermediul operelor lor au facut cunoscuta insula in intreaga lume. Creta este un taram minunat unde peisajele se succed ca intr-un basm – de la case venetiene, plaje cu nisip roz si golfuri linistite, plantatii de maslini, pana la pesteri misterioase si munti inalti care merita descoperiti.

Corfu, insula de smarald

Corfu_327295634

Plantatiile de maslini si lamai, casute de un alb imaculat, paduri de un verde smarald, locuitorii primitori, plajele mangaiate pe de o parte de apele Marii Ionice si pe de alta parte de cele ale Adriaticii, toate fac parte din farmecul insulei Corfu, una dintre cele mai populare destinatii ale Grecei. Cu peisaje celebre in filme de succes cum a fost golful cu o apa ireal de albastra unde s-a filmat Laguna Albastra, pana la celebra pelicula din seria James Bond “For your eyes only”, Corfu te imbie la o vacanta de neuitat.

Oriunde ai alege sa calatoresti vara aceasta, profita de promotia #PrimavaraReducerilor. Alege hotelul dorit, vara este aproape. #Experientedeneuitat vara aceasta in Grecia.

 

 

 

 

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.