Idei de vacanta, Redescopera Romania.

Balneo. Tratament si relaxare la Baile Felix

Sanitas Per Aquam – sanatate prin tratamentul cu apa. Cautate si apreciate de turistii din lumea intreaga, centrele spa reprezinta recuperare, infrumusetare si mentinerea sanatatii.
Statiunea Baile Felix este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din tara noastra. Fiind deschisa pe tot parcursul anului, poate fi o alegere buna pentru o vacanta relaxanta si revigoranta chiar si in anotimpul rece.
Toate apele de la Baile Felix au proprietati curative si sunt folosite atat pentru a ajuta la recuperarea organismului si la tratamentul afectiunilor, cat si pentru relaxare si wellness. Statiunea dispune de baze de tratament si de bazine de agrement acoperite, ideale pentru relaxare sau pentru tratament in sezonul rece.
Datorita proprietatilor, temperaturii si compozitiei apelor termale de la Baile Termale, acestea pot fi folosite pentru o multime de tratamente. Pentru cei care isi doresc o cura naturala de recuperare sau un tratament naturist pentru afectiuni diverse, Baile Felix pun la dispozitie bazine cu apa termala, instalatii pentru bai la cada si pentru bai calde cu parafina si namol, echipamente de hidro si electro terapie, sauna si sali de gimnastica medicala.
Tratamentele de la Baile Felix sunt eficiente pentru cei care sufera de afectiuni reumaticeinflamatorii,articulareneurologiceginecologicendocrine si respiratorii. De asemenea, tratamentele pe baza de apa termala si pe baza de namol sunt indicate si in perioadele post-traumatice, de recuperare dupa boala sau dupa accidente diverse.
Ignorati frigul si incercati o baie termala in aer liber! Noi va recomandam cateva locatii unde va veti relaxa si trata.

Hotel President. Localizat chiar in central statiunii, hotelul de 4* dispune de multiple facilitate si servicii. Padurea din apropiere va aduce o nota de liniste si relaxare.
Camerele frumos decorate sunt dotate cu televizor, frigider. Nu ratati o balaceala in apa termala de la piscina exterioara, sedintele la centrul spa sau baia turceasca…
Prin electroterapie si hidroterapie, aici pot fi tratate: afectiunile tubului digestiv; afectiuni hepato- biliare, renale si ale cailor urinare, dermatologice, alergii cutanate, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni respirator.
Preturile incep de la 38€ /noapte / persoana pentru un sejur de 5-7 nopti cu mic dejun inclus si fisa cont de 80 lei.
president

Hotel International. Emblema statiunii Baile Felix, complexul de 4* este primul complex balnear din Romania care detine marca de recunoastere internationala a calitatii remediilor terapeutice.
Camerele sunt dotate cu: telefon, dus, cada, minibar, televizor, seif. Nu ratati dusurile special cu cromoterapie sau aromoterapie – sunt o binecuvantare…
Puteti opta pentru: balneoterape, hidroterapie, electoterapie, inhalatii cu apa termala, impachetari si bai cu namol, impachetari cu parafina, kinetoterapie etc.
Pentru cazare cu pensiune complete si tratament, preturile incep de la 506 lei / noapte / camera.
international

Hotel Nufarul. Hotelul de 3* este situat la 200 de centrul statiunii, la liziera padurii. Camerele sunt dotate cu: baie  cu cada, uscator de par, minibar, telefon, televizor. Accesul la baza de tratament se face printr-un coridor.
Hidroterapie, masaj, hidromasaj, bai termale cu infuzie de plante, sauna, solar, sunt doar cateva dintre terapiile pentru care puteti opta la hotelul Nufarul.
Tarifele incep de la 298 lei / camera / noapte cu demipensiune si tratament.
nufarul

Bucara-te de beneficiile apelor termale si rezerva un sejur de relaxare si refacere la Baile Felix. Contacteaza un agent Paralela 45 sau alege statiunea dorita din Oferta Balneo.

 

 

 

 

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.