Grecia, Idei de vacanta.

Atractii in Mykonos – baruri renumite

Atractii in Mykonos pot fi  considerate o mare varietate de lucruri insa, insula este in topul destinatiilor de vacanta din Europa pentru cei petrecareti. Cluburi cu muzica vibranta, cu DJ celebri, baruri galagioase, plaje aglomerate, fac din insula Mykonos una dintre cele mai exclusiviste destinatii din Grecia. Sunteti pregatiti pentru party? Descoperiti barurile cu muzica buna, cele mai exclusiviste locuri de savurat un cocktail la apus de soare in Mica Venetie, unul dintre cele mai romantice locuri, si cu o viata de noapte captivanta.

Atractii in Mykonos

OLYMPUS DIGITAL CAMERAScarpa Bar. Faimos pentru cocktail-urile de fructe proaspete, Scarpa Bar se afla in inima distractie din Mica Venetie. Cand soarele se afunda in albastrul marii, Scarpa va invita sa va bucurati de privelistea uimitoare. Un bar micut, cochet, cu bauturi excelente.

 

 

semeli bar - atractii MykonosSemeli Bar. O mica oaza de liniste, un cocktail, intr-un cadrul perfect, admirand apusul de soare… Cred ca suna tentant J Puteti incepe dimineata degustand din varietatea de preparate delicioase la un mic dejun pe terasa, iar seara savurati un desert si o sampanie printre artefactele datand din secolul al V-lea i. Hr, cu care propritarii se mandresc.

queen_bar_mykonosQueen Bar. Un loc confortabil, plin de farmec si baututi fine, in inima orasului Mykonos, in mijlocul distractiei, cu muzica buna. Este un loc de intalnire pentru oricine doste sa se relaxaze sau sa se distreze la o cafea cu prietenii. Este ideal pentru orice moment al zilei si poate fi considerat si el printre fruntasele listei de atractii Mykonos.

 

1Jackie O’. “De la apus la rasarit” este motto-ul acestui bar, destul de explicit, as spune. J Situat chiar pe digurile portului vechi din Mykonos, chiar aproape de faimoasa biserica Paraportiani. Gay friendly si un décor unic, baruletul va asteapta cu cocktail-uri la apus de soare si dans toata noaptea.

 

 

 

 

139471055_1426609420Rock’n’roll club. Dupa 24 de ani de success in Atena, celebrul club a adus spiritul rock si in Mykonos. Energie pozitiva si muzica buna sunt ingredientele esentiale ale unei nopti de vara de neuitat.

 

Distractia in Mykonos nu se opreste niciodata! Charterul spre Mykonos va pleca din Bucuresti in fiecare zi de miercuri in perioada 15.06-14.06.2016

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.