Paralela 45 Events.

Asociatia profesionistilor in marketing turistic

Vineri, 25 martie, fosti ministri ai Turismului, secretari de stat, personalitati din mediul academic, studenti si doctoranzi in turism si-au dat intalnire la Politehnica pentru a discuta despre problemele vechi, dar si actuale ale turismului romanesc, in cadrul dezbaterii organizate de Asociata Organizatia de Marketing in Turism din Romania, amfitrion fiind prof. univ. dr. Ion Pargaru, presedintele OMTR.

Aceasta organizatie tanara reuneste cadre universitare din domeniul marketingului, turismului, dar si profesionisti cu practica recunoscuta care doresc sa repuna marketingul in turism la baza deciziilor de dezvoltare turistica.

Masterplanul, planificarea turistica, planificarea de marketing, cele 2 milioane de euro pe care Guvernul i-a alocat pentru publicitate in acest an, o gluma dupa cum afirma toata lumea, au fost doar cateva teme pe care participantii le-au abordat. De la fostul ministru al Turismului Dan Matei Agathon, la Alin Burcea sau Sorin Nicolescu, de la simpli studenti care au pus intrebari participantilor pana la Aurelia Stancioiu, toti au fost de accord cu faptul ca imaginea conteaza foarte mult, aceasta imagine contribuind la dezvoltarea destinatiei Romania. Insa la capitolul imagine Romania in momentul de fata sta foarte prost. Toti au fost de acord cu faptul ca acest masterplan in turism facut cu consultant straini nu respecta deloc realitatile actuale.

Romania se inscrie in circuitul turistic international cu valori turistice recunoscute. Dar si cu oameni cu multa experienta in domeniu, oameni care doresc binele turismului, deoarece chiar avem potential, zone superbe, oameni primitori, cascade unicat.

In urma discutiilor, apreciem ca aceasta asociatie doreste sa devina un furnizor de experienta in vederea revigorarii, dezvoltarii sustinute si, implicit, promovarii turismului romanesc de catre fiecare pentru fiecare si impreuna pentru Romania.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.