Idei de vacanta.

ANTARCTICA – Taramul alb al planetei albastre

Dragii mei, azi, colegele mele, au deschis o noua frontiera pentru voi, turistii nostri, lansand prima expeditie in Antarctica.

In aceasta minunata calatorie spre Antarctica, veti descoperi peisaje ametitoare si fauna salbatica, veti explora Parcul National „Tara de Foc” si veti naviga  inspre noi aventuri in fiecare zi.

Expeditia in Antarctica se desfasoara in timpul verii australe, cand zilele sunt lungi si relativ blande, pasarile sunt in plin ritual de imperechere si icebergurile gigantice se topesc in sculpturi impresionante cu forme si culori stralucitoare.

Plecarea va avea loc in data de 06.12.2010 si expeditia va dura mai bine de doua saptamani.

Initial se va pleca spre Buenos Aires, unde veti  vizita Plaza de Mayo, Casa Rosada (Casa Roz) – de la balconul careia Evita Peron si sotul sau, Juan Peron, s-au adresat multimii, Plaza Dorrego, Teatrul Colon si veti avea chiar si timp sa colindati prin magazinele din frumoasa zona Recoleta a cartieruluiPalermo.

De aici, in a patra zi, se va pleca spre Ushuaia (cea mai sudica asezare permanenta de pe glob)  si apoi, imbarcati pe vasul de expeditii Plancius, veti incepe aventura vietii voastre.

Un program detaliat al excursiei il puteti vizualiza pe site-ul nostru si tot acolo asteptam si inscrierile voastre la ceea ce poate fi cea mai frumoasa aventura Paralela 45.

Va asteptam!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.