De ce Paralela45.

La Paralela 45 rezervi si platesti online! Vacanta este doar la un click distanta.

Vrei sa ai vacanta perfecta? Nu ai timp liber pentru a merge la o agentie de turism? Ei bine, asta nu este o problema, nu trebuie sa iti faci griji. Iti poti rezerva si pregati toate detaliile vacantei de acasa. Totul se simplifica, vacanta este doar la un click distanta.

Este o idee perfecta pentru a utiliza serviciul de plata online de la Paralela 45, atunci cand nu ai suficient timp la dispozitie. In ziua de azi aproape totul putem plati online – de la facturile lunare, aparatura electorcasnica, hainutele celui mic etc.

Totul se simplifica, trebuie doar sa citesti toate detaliile din interiorul pachetului turistic. Poti face rezervari si plata online pentru: sejururi si circuite, Revelion 2015 in tara la hotelui si pensiuni din zonele montane sau in strainatate in marile capitate europene sau chiar in insule exotice, chatere, vacante individuale, vacante seniori, croaziere… Iar daca ai o mica nelamurire legata de un hotel sau o excursie optionala etc., poti discuta direct cu un agent de turism Paralela 45 prin chat-ul pus la dispozitie de agentie.

Vacantele sunt doar la un click distanta cu servicul de plata online. Trebuie sa urmazi doar 3 pasi simpli:

  1. Accesati pagina www.paralela45.ro
  2. Cauti, alegi si citesti toate detaliile programului dorit
  3. Rezervi pachetului dorit si folosesi cardul pentru plata – un card de debit / card de credit emis de orice banca sub siglele: Visa, Visa ELECTRON, Maestro sau MasterCard.

Daca nu vrei sa platesti toti banii odata, si ai un card care iti da posibilitatea sa platesti in rate, nu ezita. Intra pe site-ul Paralela 45,  vezi daca tu ai card la bancile cu care agentia lucreaza si in cate rate poti sa platesti.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.