RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Totdeauna programul turistic poate fi ma bun. Am notat maxim ptr ca ghidul le-a facut foarte bine. Ca sugestie, optionalele sa fie mai putin complementare, cat mai ales extensii.

Ilie Victor - Statele Unite

01.07.2014

Canada -SUA

Destinatia Canada si SUA a fost de vis. Organizarea si activitatea, grija fata de turisti a ghidului, de Radu Modoi a fost extraordinara. Pentru acest lucru ii multumim. Felicitari, PARALELA 45!

Fam. Mitran Didina - Viorel - Statele Unite

01.07.2014

Am fost placut surprins ca o firma din Romania se ridica la standarde internationale. Va multumesc.

Turzai Stefan - Statele Unite

01.07.2014

Un program extrem de interesant: bine organizat si desfasurat cu profesionalism, pasiune si angajament. Multumesc, respectuos, insotitorului de grup pentru diligentele depuse si implicarea deosebita in recuperarea bagajului personal.

Stamate Grigore - Statele Unite

01.08.2015

Insotitorul de grup este plin de demnitate, profesionist, bun cunoscator al limbilor engleza (si americana) si franceza. S-a purtat irepresabil. A fost ca un prieten in tot ce s-a facut in aceasta perioada. Dorim sa-l mai avem ca ghid.

Iordache Constantin - Statele Unite

01.08.2015

Excursia a fost foarte bine organizata, cu ghid roman pe masura, profesionist de +10 si felicitari Agentiei pentru un asemenea angajat.

Tudor Emil - Statele Unite

01.07.2015

USA

Am petrecut 14 zile minunate impreuna cu un ghid profesionist si un sofer de autocar de exceptie, am vazut locuri minunate si de neuitat.

Tasu Steliana - Statele Unite

01.07.2015

Belgia

Ghidul a fost un adevarat profesionist cu o vasta cultura didactica (Butnaru Ioana)

Surdulescu Constanta - Belgia

29.07.2014

Va multumim pentru preocuparea Dumneavoastra de a ne asigura o excursie foarte buna. Toata stima si recunostinte pentru Dna Ghida Boghita Veronica - un om cu un caracter deosebit, foarte bine pregatita profesional, cu multe, foarte multe cunostinte referitoare la obiective turistice - geografie, istorie, economie, etc.

Popovici Mariana - Belgia

07.06.2015


Partenerii nostri