RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Felicitari pt tot. Prea putin s-a discutat despre excursiile optionale pe care le-ar putea face turistii in afara programului inclus si excursiilor optionale. Felicitari pentru modul in care a fost prezentat fiecare obiectiv turistic.

Borzasi Emeric - Rusia - Moscova

08.07.2016

Prestatie de exceptie a ghidului roman. Cu Veronica mergem oriunde.

Murasan Iuliana + Nicolae - Rusia - Moscova

20.06.2014

Rusia

Felicitari Paralela45 pt modul in care isi selecteaza ghizii… Seriozitatea, profesionalismul si dedicarea cu care Dna Veronica Boghita - o adevarata enciclopedie ambulanta, stie sa respecte profesiunea aleasa, aduce o satisfactie ridicata in randul turistilor care de fiecare data vor alege Paralela45ca prima optiune. Multumim Dnei Boghita pentru reusita unei vacante minunate, pentru modul exemplar si grija fata de fiecare persoana din grup chiar daca o parte din turisti nu meritau acest lucru. Din pacate pt. Romania cu cat turistii sunt mai "invatati", cu atat mitocania este in floare.

Lorent Daniela - Rusia - Moscova

20.06.2014

Insotitorul de grup - de exceptie privind organizarea programului, informatiile turistice oferite, promptitudine, eleganta

Darie Maria - Rusia - Moscova

26.07.2013

Rusia - Moscova

Noi va multumim pentru aceasta excursie extraordinara, foarte bine organizata per total si cu o coordonare exemplara de nota 10 din partea doamnei Cristina: dedicata, informata, stie sa se faca foarte placuta (cand vrea) si care creeaza atmosfera de GRUP F BUNA

Fam Tincu Elena / Costica - Rusia - Moscova

09.08.2013

SUA

In excursiile optionale sa fie alocat mai mult timp pentru vizitarea obiectivelor culturale. Excursia a fost organizata in conditii excelente, cu mult profesionalism.

Stefanescu Cristina - Statele Unite

25.07.2013

Circuit SUA - Canada

O noapte de cazare in plus la Niagara si una la Quebec, avand in vedere si o cazare in oras mai usor accesibila.

Popescu Ioan - Statele Unite

25.07.2013

Apreziez competenta si bunele intentii ale dlui Radu Modoi, grija pentru fiecare turist, cunoasterea perfecta a itinerariului, perfectiunea informatiilor si umorului sau. Multumim.

Nicolescu Antoneta Tamara - Statele Unite

25.07.2013

Aprecieri elogioase pentru conducatorul de grup dl Radu Modoi. Eficient, cazari ultra rapide, organizarea perfecta (alocarea timpului|) pregatire fara cusur, personalitate complexa, calitati pedagogice, tact, solutii optime in functie de situatia creata. Cel mai bun ghid de care am avut parte (in numeroasele excursii). Soferul a fost mai mult decat un simplu sofer. A cautat si a reusit sa ne asigure conditii foarte bune de calatorie. Ne- a ajutat in situatii in care aveam nevoie de asa ceva (eu, de exemplu, am avut o problema de locatiune). A fost amabil. Tinuta sa a fost impecabila.

Fam Pop - Statele Unite

25.07.2013


Partenerii nostri