RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Stabilire reguli din start si atentionare cand cineva "sare calul". Bunul simt uneori este inteles gresit, iar ghidul nostru il are, de aceea uneori trebuie sa fie mai autoritar.

Ciobanu Avelin - China

16.03.2016

Egipt

O excursie reusita datorita, in principal, insotitorului de grup care a reusit sa tina grupul permanent in priza. De asemenea, remarc activitatea f. buna a ghizilor locali si a conducatorilor auto.

Mohan Aurel - China

16.03.2016

America de Sud

Dlul Dan (ghid): un bun cunoscator in ale turismului, om foarte documentat, spiritual, cu simtul umorului, calm si vesel tot timpul.

Micu Laura - China

16.03.2016

Ghidul: un gentleman sufletist, caracter frumos, cu pricepere in colaborarea cu turistii. Cu atasament fata de " Paralela 45" - O excursie reusita.

Mariana Stamate - China

25.06.2013

China

O agentie serioasa si responsabila. Un insotitor de grup profesionist, pasionat, plin de solicitudine, bun organizator si un fin diplomat in relatiile de grup, cunoscator in detaliu al istoriei si particularitatilor de manifestare ale poporului chinez. O excursie minunata.

Grigore Stamate - China

25.06.2013

Insotitorul de grup de exceptie, bine informat, bun organizator, atitudine perfecta, prezenta agreabila.

Dan Popa - China

25.06.2013

Un bun organizator de grup, o atmosfera placuta, documentat foarte bine. O excursie reusita, cu amintiri placute.

Carmen Popa - China

25.06.2013

Rusia

Aprecieri deosebite pt d-na Veronica Boghita , care a demonstrat pe tot parcursul excursiei profesionalism de exceptie, nivel de cultura impresionat si multa amabilitate

Duca Petra- Emilia - Rusia - Moscova

09.05.2014

Am fost impresionata de toata excursia, iar ghidul roman prin profesionalismul sau a facut atmosfera cu adevarat de neuitat.Din punctul meu de vedere si grupul mic a fost un element favorabil

Stoleriu Ioana - Rusia - Moscova

09.05.2014


Partenerii nostri