RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

Am gasit 18 testimoniale

Isvoranu Alexandrina a fost in - China pe 12.05.2015

Excursia foarte interesanta, bine organizata dar ceea ce a dat culoare, calm si siguranta a fost insotitorul de grup care ne-a insotit pretutindeni si ne-a informat corect, prompt si relaxat.

Ciobaca Maricica a fost in - China pe 01.09.2015

Circuit China

Felicitari pentru optimizarea excursiei d.p.d.v: - obiective turistice (ierarhizare omogena pe zile); transport local; servirea meselor in zonele vizitate.

Ciobanu Avelin a fost in - China pe 16.03.2016

Stabilire reguli din start si atentionare cand cineva "sare calul". Bunul simt uneori este inteles gresit, iar ghidul nostru il are, de aceea uneori trebuie sa fie mai autoritar.

Mohan Aurel a fost in - China pe 16.03.2016

Egipt

O excursie reusita datorita, in principal, insotitorului de grup care a reusit sa tina grupul permanent in priza. De asemenea, remarc activitatea f. buna a ghizilor locali si a conducatorilor auto.

Micu Laura a fost in - China pe 16.03.2016

America de Sud

Dlul Dan (ghid): un bun cunoscator in ale turismului, om foarte documentat, spiritual, cu simtul umorului, calm si vesel tot timpul.

Mariana Stamate a fost in - China pe 25.06.2013

Ghidul: un gentleman sufletist, caracter frumos, cu pricepere in colaborarea cu turistii. Cu atasament fata de " Paralela 45" - O excursie reusita.

Grigore Stamate a fost in - China pe 25.06.2013

China

O agentie serioasa si responsabila. Un insotitor de grup profesionist, pasionat, plin de solicitudine, bun organizator si un fin diplomat in relatiile de grup, cunoscator in detaliu al istoriei si particularitatilor de manifestare ale poporului chinez. O excursie minunata.

Dan Popa a fost in - China pe 25.06.2013

Insotitorul de grup de exceptie, bine informat, bun organizator, atitudine perfecta, prezenta agreabila.

Carmen Popa a fost in - China pe 25.06.2013

Un bun organizator de grup, o atmosfera placuta, documentat foarte bine. O excursie reusita, cu amintiri placute.

Partenerii nostri