RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!


Descopera ofertele saptamanii pentru Egipt!

Vrei să îl cunoști pe Nemo ? Nimic mai simplu! Ia-ți familia și mergi în vacanță în Hurghada și Sharm el Sheikh! Marea Roșie ți-l va prezenta pe Nemo și alte sute de specii de animale marine! În mijlocul asteniei de toamnă, tu alege să te încarci cu energie într-o vacanța însorită în Egipt! Ai din București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Oradea și Baia Mare și prețuri de la 371 Euro/ persoană/ pachet 7 nopți. Rezervă acum -->>


de la 371€

/ persoana / 7 nopti


Descopera ofertele saptamanii pentru Punta Cana!

Rezervă și tu o vacanță în Republica Dominicana și bucură-te de una din cele mai populare destinații exotice. Punta Cana, te așteaptă cu plaje de nisip alb mărginite de ape turcoaz și păduri tropicale.


de la 1384€

/ persoana / 7 nopti


Descopera ofertele saptamanii pentru Maldive!

Breaking News!!! Începând cu acest final de an teritoriul României se va extinde! Insula Maldive va fi destinația de vacanță preferată de români! Maldive e noua Vale a Prahovei, noua Bucovină, noul Maramureș, doar că în varianta...caldă și exotică!


de la 1503€

/ persoana / 7 nopti


Descopera ofertele saptamanii pentru Dubai!

Verde = sănătate, armonie, prosperitate, progres și mai ales bucuria de a afla că Dubaiul este o destinație! Călătorește către #Dubai și savurează o vacanță cu tot ceea ce ți-ai putea imagina:plajă, muzee, cumpărături, gastronomie savuroasă! Ai din Capitală și prețuri de la 577 Euro/ persoană/ pachet 7 nopți.


de la 643€

/ persoana / 7 nopti


Descopera ofertele saptamanii pentru Capul Verde!

Dacă toţi colegii ţi-au spus că eşti cu capul în nori, cel mai probabil ai nevoie de o vacanţă. Descoperă unele dintre cele mai frumoase plaje din lume într-un adevărat paradis exotic. Rezervă o vacanţă de vis în Insula Capului Verde (Sal). Ai plecări de Crăciun și Revelion, cu #Tarom.


de la 999€

/ persoana / 7 nopti


Descopera ofertele saptamanii pentru Kenya!

Cele mai importante lucruri sunt acelea care te împlinesc: să îi ai pe cei dragi alături și să colecționezi amintiri! Nu rata nicio șansă de a te întâlni cu familia sau prietenii și nicio vacanță! Kenya te va impresiona cu apusurile fantastice, cu flora și fauna, cu oamenii calzi și buni, cu plajele întinse, energia pozitivă și experiențe unice! 


de la 1165€

/ persoana / 7 nopti


Descopera ofertele saptamanii pentru Zanzibar!

Descoperă spiritul Hakuna Matata în spectaculosul #Zanzibar. Savurează azuriul apelor, plajele exotice și apusuri de soare memorabile împreună cu jumătatea ta. Exersează salutul în swahili "Jambo" și pregătește-ți echipamentul de scuba diving și loțiunile solare. Vacanțe spectaculoase, cu #Paralela45 în intervalul 29.11.2021-24.01.2022, acum de la 1.485 Euro/persoană.


de la 1485 €

/ persoana / 7 nopti


Descopera ofertele saptamanii pentru Madeira!

Te-ai săturat de frig, ploi și zăpadă la finalul anului? Iarna asta se poartă Madeira! Renunță la fulare, căciuli, cizme pentru rochii vaporoase, pantofi și ochelari de soare! Avem curse directe din București și Cluj Napoca către Madeira și prețuri de la 772 Euro/ persoană/ pachet 7 nopți. Rezervă acum


de la 772€

/ persoana / 7 nopti


Hei! Apasa aici sa vezi cele mai bune oferte pentru Craciun!

Tu stii cum iti petreci Craciunul anul acesta?

Descopera cele mai bune oferte pentru Romania sau in oricare dintre destinatiile noastre din intreaga lume! 


de la 566 lei

Partenerii nostri