RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!

...

GHIZI CU EXPERIENTA PENTRU VACANTELE TALE

Dan Calcisca
Dan Calcisca
Dan Calcisca
Dan Calcisca
Dan Calcisca
Dan Calcisca
Dan Calcisca

Dan Calcisca

Sunt o veterana a excursiilor organizate de Paralela45. Excursia din Portugalia a fost reusita din toate punctele de vedere. Ghidul, in persoana domnului Dan Calcisca a fost minunat, a intrecut cu mult pe cei pe care-i cunoscusem in excursiile anterioare. Ne-a prezentat istoria Portugaliei de-a lungul secolelor, de la origini pana in prezent, ca un autentic profesor de istorie. A demonstart ca pune multa pasiune in tot ceea ce face si face cu mare drag.
Florenta Gavrila
Circuit Portugalia iunie 2017

Excursia a fost reusita. De departe cel mai bun ghid de pana acum, foarte documentat, incantator din toate punctele de vedere
Greta Macovei
Circuit Portugalia iunie 2017


CLIENTII MULTUMITI FAC DIFERENTA

PORTUGALIA

La capitolul ""comentarii" am un FB pentru ghidul Paralela 45 care s-a dovedit foarte bine documentat, ne-a facut toba de istorie si geografie si ne-a transmis tot timpul o stare de bine si siguranta. Acum am constientizat cate de important este un ghid bine pregatit ca dl Dan Calisca, un excelent organizator. Vacanta aceasta a fost o mare placere si deja caut oferte pentru noi destinatii. Multumesc Paralela 45 !!!

V. Doinita

2019-07-02

Circuit Portugalia - Superlativ!

Nu folosesc in mod constant superlativul dar de data ceasta, pentru Circuitul Portugalia si pentru ghidul Paralela 45, spun ca a fost "super". Am fost tot timpul protejati, informati, indrumati si am avut o vacanta minunata. 

C. Silvia

2019-06-27

Portugalia

Ghidul Dan Calicisca pentru circuitul Portugalia din 18 - 25 iunie, a rezolvat orice nelamurire si a fost in permanenta langa noi. Avand in vedere ca am calatorit impreuna cu 2 copii de 4 si 11 ani, sejurul a fost reusit, programul a fost modificat su dupa nevoile noastre. Multumesc Paralela 45!

Irimia Cristina

2019-07-05


Partenerii nostri