RESPECTAM turistii!
ZERO taxe ascunse!

Stockholm 2019 - Croaziera Pe Marea Baltica

6 zile / 5 nopti

Stockholm 2019 - Croaziera Pe Marea Baltica
Stockholm 2019 - Croaziera Pe Marea Baltica
Stockholm 2019 - Croaziera Pe Marea Baltica
Stockholm 2019 - Croaziera Pe Marea Baltica

Calculeaza tarif exact (numar adulti si copii)


* Daca la plecarea selectata de dvs. exista camere disponibile, rezervarea se poate efectua online, prin plata cu cardul, iar confirmarea o veti primi prin email impreuna cu documentele de calatorie aferente. Daca tipul de camera figureaza “la cerere”, veti fi contactat de un operator care va verifica disponibilitatea acesteia cu partenerul extern si va realiza rezervarea.
Ce spun clientii nostri

Fam Pantelimon a fost in Suedia, Stockholm

Programul este bine structurat si corespunzator atat in ceea ce prveste raportul calitate pret, cat si in satisfacerea intereselor turistice. Ghidul a reusit o extraordinara metamorfoza - de la frumoasa din Tallin la Trandafirul din Turuiri, ducesa de Kuurlandia si Karaita din Trakai.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Gabriel Taga a fost in Suedia, Stockholm

Am apreciat buna pregatire si diplomatia domnului ghid Tiberiu Tamasdan. Stiam despre Agentia Paralela45 ca este o agentie serioasa. Nu am colaborat foarte bine telefonic cu reprezentatul agentiei de la Bucuresti care nu a dorit sa ne comunice anumite informatii pe motiv ca nu am luat excursia de la Paralela45 Bucuresti, argument total nepotrivit. Hotelurile au fost asezate central, ceea ce a constituit un punct forte. Excursiile optionale mi se par cam scumpe, in comparatie cu alte agentii. Speram intr-o mai mare transparenta din partea agentiei Dumneavoastra.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Caradan Lorela a fost in Suedia, Stockholm

As dori sa apreciez prestatia ghizilor de la Riga si Rundale care au oferit informatii cu mult profesionalism. Bine pregatite, deschise la discutii, cele doua doamne au facut ca turul orasului Riga si respectiv al castelului Rundale sa fie o placere.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Floarea & Viorel Manta a fost in Suedia, Stockholm

Puncte tari: supermarket langa hotel; distante scurte (relativ) fata de OLD TOWN. Autobuzul in care am calatorit a fost foarte ok. Puncte slabe: 2 hoteluri nu au avut dulapuri si frigider in camera.

Vezi mai mult Vezi mai putin

Burtica Ruxandra a fost in Suedia, Stockholm

Insotitoarea de grup, Maria Popa, a fot foarte buna si dorim sa ne mai insoteasca in excursiile viitoare. Soferul Darius a fost bun si atent cu grupul. Cel mai bun hotel a fost Radisson, restul fiind vechi, iar cel din Riga a fost departe. Ghidul din Vilnius este neprofesionist, vorbeste mult si despre familia si alte chestii total neinteresante. In optionala de la Kaunas si-a pierdut timpul vorbind si nu ne-a dus sa vizitam multe locuri neinteresante. Aceste impresii am sa le postez si pe net! O zi in plus la Riga era perfect!

Vezi mai mult Vezi mai putin

Partenerii nostri