RESPECTAM turistii
ZERO taxe ascunse!Pentru calatoria din Romania spre Capul Verde:

 

Pentru calatoria spre Capul Verde, cetatenii romani sunt obligati sa prezinte:

- Pașaport simplu electronic valabil pentru cel puțin 6 luni de la data intrarii pe teritoriul acestui stat.

- Completarea formularului online si achitarea TSA „taxe de securitate aeroportuară” (TSA), in valoare de 31 euro (20.350 CFA sau 3.400 ECV). Taxa se achitata online la adresa  www.ease.gov.cv (recomandam achitarea taxei cu o saptamana inainte de data calatoriei).

- Un certificat emis in limba engleza cu rezultatul negativ al testului RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 prelevat cu cel mult 72 de ore anterior sosirii in Capul Verde; certificatul trebuie sa contina numele și prenumele persoanei testate, data si ora efectuarii testului, precum si seria si numarul pasaportului persoanei respective. Autoritatile din Capul Verde subliniaza ca falsificarea acestor certificate este pedepsita conform legii;

 

Intrucat reglementarile se schimba dinamic, va recomandam cu tarie, inainte de a calatori, sa verificați intotdeauna condițiile de calatorie cu autoritațile sanitare și de frontiera oficiale și sa va asigurați ca aveți cele mai recente informații. Este responsabilitatea dvs. sa fiți la curent cu restricțiile de calatorie relevante, pentru a va asigura că sunteți eligibil pentru a intra intr-o țara și ca sunteti apt sa calatoriți.

 

Pentru returul din Capul Verde spre Romania

 

Toti pasagerii care parasesc Capul Verde trebuie sa detina un certificat medical din care sa rezulte ca au fost testați (tip RT-PCR), cu cel mult 48 de ore anterior, pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, iar rezultatul este negativ.

Partenerii nostri