Franta, Idei de vacanta.

Vacanta de vis pe COASTA DE AZUR!

Eleganta, stil, peste 150 de plaje publice si private, peisaje spectaculoase, gastronomie fina, vinuri vestite fac din Riviera Franceza un colt de rai, o experienta ce trebuie traita de orice turist pasionat de inedit, natura si peisaje urbane. Anul acesta ne e cu atat mai usor cu cat compania Tarom a introdus curse directe la Nisa, preturile pachetelor fiind cu adevarat atractive!

Nisa, localitate ce se intinde pe malul unui golf incantator numit Baie des Anges (Golful Ingerilor), nu este numai o renumita statiune de vacante, ci si o adevarata metropola – al 5-lea oras ca marime din Franta.

Senzatia generala la contactul cu orasul este aceea de diversitate arhitecturala, de la sobrele hoteluri si palate de pe Promenade des Anglais pana la tot felul de edificii extravagante. Francezii sustin ca Nisa, ca statiune de vacanta, este accesibila oricarui buzunar ceea ce este si adevarat. Pe langa hoteluri extravagante (Negresco, Meridien, Palais de la Mediterranee) exista si multe hoteluri de 2* si 3* ce ofera conditii foarte bune de cazare pentru preturi mici.

Noi va recomandam hotelul Best Western Riviera 3*, hotel de lant, situat la 10 minute de centrul orasului si de plaja. Acesta ofera un excelent raport calitate-pret, pachetele incepand de la numai 399 euro/ pers/ saptamana (zbor direct, transfer, 7 nopti cazare cu mic dejun)!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.