Grecia, Idei de vacanta.

Vacanta de vara in Samos cu oferte speciale de la 368€/ persoana

Insula Samos face parte din arhipelagul Sporade din Marea Egee, fiind cea mai sudica insula, aflata foarte aproape de coasta Turciei. Insula este locul de nastere al filosofului si matematicianului Pitagora, dar si casa zeitei Hera. Insula pastreaza o bogata mostenire culturala si istorica, incarcata de temple si ruine. Insula ofera posibilitate practicarii multor sporturi acvatice. Un fost port pescaresc, Kokkari, te farmeca cu casele traditionale pastrate remarcabil care strajuiesc golful. Plaja cu pietricele, strajuita de muntii falnici, o transforma intr-una dintre cele mai frumoase ale Greciei.

Numeroase obiective turistice, fac din Samos o alegere excelenta de petrecere a timpului liber, acestea datand din diverse perioade istorice. Conform mitologiei, aceasta a fost insula zeitei Hera, motiv pentru care localnicii au construit un vast sanctuar in onoarea ei, Templul Herei,  care se afla la mica distanta de zona turistica Heraion. Astazi acest sanctuar este deschis din nou, putand fi vizitat de turisti. In apropiere se afla si Tunelul lui Eupalinus, apeductul antic din Samos, una din cele mai importante realizari din punct de vedere tehnic ale insulei.

Dupa o zi lunga petrecuta la plaja sau vizitand insula, seara poate fi petrecuta intr-o nota relaxanta gustand din preparatele prospete oferite de numeroasele taverne si restaurante specializate in peste si fructe de mare.

 

Daca visati deja la vacanta, la soare si plaja, profitati de reducerile valabile pana pe 15 februarie si alegeti unul din hotelurile recomandate si hai in Samos pe 16 iunie.

Despoina Studios Ireon 2*. Studiourile Despoina sunt situate in apropierea centrului statiunii Ireon, pe o strada linistita, in apropiere de teverne si magazine. Statia de autobuz se afla la 150 de metri distanta de hotel, iar orasul Samos se afla la 22km. Camerele sunt dotate cu doua paturi de o persoana si o sofa pentru a treia persoana, masa cu scaune, chicineta echipata cu plita de gatit si frigider, TV, aer conditionat (contra cost), baie cu dus si balcon.

Rezervati aici un sejur de 7 nopti fara masa, bilet de avion zbor charter compania Tarom cu plecare din Bucuresti pe 16 iunie, transferuri aeroport – hotel – aeroport, taxe de aeroport, 368€/ persoana.

 

Hotel Mirini 3*. Hotelul se afla la doua minute de plaja, la numai 15 metri de mare, aproape de Muzeul Arheologic din Samos. Camerele traditionale cu vedere la Golful Samos sut dispuse pe trei etaje. Toate camerele au aer conditionat, frigider, TV si baie privata.

Rezervati aici un sejur de 7 nopti cu mic dejun inclus, bilet de avion zbor charter compania Tarom cu plecare din Bucuresti pe 16 iunie, transferuri aeroport – hotel – aeroport, taxe de aeroport, 459€/ persoana.

 

 

Hotel Kerveli Village 3*. Hotelul este situat pe coasta de est a insulei Samos, in golful Kerveli, despre care se spune ca este locul din Grecia in care soarele rasare in fiecare dimineata. Hotelul este construit in stil traditional, punand accent pe fiecare detaliu la interior. Toate camerele sunt raspandite in diferite casute, situate printre chiparosi, plantatii de maslini si gardini frumoase, creand atmosfera unui sat de pe litoral, care duce in jos, la apele curate ale Marii Egee. Hotelul dispune de piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina loc de joaca pentru copii,  bar la piscina, restaurant cu terasa cu vedere la mare. Camerele sunt dotate cu cada cu dus, uscator de par, pardoseala cu gresie, aer conditionat, telefon, TV prin satelit si balcon sau terasa.

Rezervati aici un sejur de 7 nopti cu demipensiune, bilet de avion zbor charter compania Tarom cu plecare din Bucuresti pe 16 iunie, transferuri aeroport – hotel – aeroport, taxe de aeroport, 561€/ persoana.

 

Doryssa Seaside Resort 5*. Hotelul de lux este situat la doua minute de mers pe jos fata de plaja. Complexul de 5* este situat in partea de sud a insulei Samos, langa Pythagorion Town, oferind o priveliste minunata a Marii Egee. Resortul este amplasat pe o plaja lunga cu nisip, protejata de vant, o alegere perfecta pentru o vacanta de familie de neuitat sau o evadare in doi. Dispune de piscina in aer liber, acces imediat la plaja, br, wi-fi, restaurante. Camerele spatioase si confortabile sunt dotate cu TV, baie cu dus, uscator de par, minibar, telefon dirext, acces gratuit la wi-fi, seif, balcon/ terasa.

Rezervati aici un sejur de 7 nopti cu demipensiune, bilet de avion zbor charter compania Tarom cu plecare din Bucuresti pe 16 iunie, transferuri aeroport – hotel – aeroport, taxe de aeroport, 762€/ persoana.

Daca doriti si alte destinatii de vacanta din Grecia, accesati www.paralela45.ro.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.