Grecia, Idei de vacanta.

Vacanta de vara in Kos cu oferte speciale de la 346€/ persoana

O combinatie unica de munte si mare, Kos este un tarm fara sfarsit cu peisaje remarcabile, hoteluri noi, foarte bune si o multime de activitati care sa va tina ocupati in timpul vacantei. Plajele sunt in toate formele si marimile, de la plaje lungi cu nisip alb si fin,  la plaje situate in golfuri ascunse. In interiorul insulei, sate cu case albe se revarsa pe dealuri printre pajistile cu flori salbatice. Apoi mai este Muntele Dikeos ale carui pante sunt presarate cu paduri de pini. Nu ratati o vizita la Zia, localitate situata pe muntele Dikeos de unde puteti admira o panorama superba a insulei si in acelasi timp sa degustati minunatele bucate grecesti la taverna Oromedon.

Orasul Kos este un loc animat si sofisticat cu multe baruri, restaurante si taverne. Va recomandam o vizita in cartierul turcesc unde se afla cateva restaurante exceptionale. O atractie majora este statiunea Bodrum care se afla foarte aproape de Insula Kos (aproximativ 30 minute cu vaporasul), dar si excursia pe mare in timpul careia puteti vizita trei dintre cele mai frumoase insule Dodecaneze. Faimosul copac al lui Hipocrate se afla in fata Castelului Cavalerilor, in centrul orasului Kos. Este un copac  urias, cu un perimetru de 12 m si este cosiderat ca fiind cel mai mare din Europa. Localnicii pretind ca a fost plantat de Hipocrate care obisnuia sa predea sub umbra lui.

Daca visati deja la vacanta, la soare si plaja in Insula lui Hipocrate, profitati de reducerile valabile pana pe 15 februarie si alegeti unul din hotelurile recomandate si hai in Kos pe 15 iunie.

 

Hotelul Athinoula 2* din Kefalos este un hotel relativ nou, care si-a deschis portile pentru prima data in anul 2000. Este situat intr-o zona linistita, la 500m de centrul statiunii si la 250m de plaja. O varietate de baruri, taverne si restaurante sunt situate la mica distanta. Hotelul este o alegere excelenta pentru cei care doresc o vacanta relaxanta. Incepeti ziua cu un mic dejun delicios servit de gazdele prietenose, inainte de a petrece o zi la plaja sau la piscina hotelului. Camerele sunt dotate cu balcon, telefon, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, frigider.

Rezerva aici un sejur de 7 nopti cu mic dejun inclus, bilet de avion zbor charter compania Tarom cu plecare din Bucuresti pe 15 iunie, transferuri aeroport – hotel – aeroport, taxe de aeroport, 346€/ persoana.

 

Hotelul Blue Nest 3* se afla in Tigaki la doar 120m de cea mai apropiata plaja si la 8km de orasul Kos. Inconjurat de o gradina cu vegetatie luxurianta, hotelul pune la dispozitia oaspetilor o piscina in aer liber, bar la piscina, restaurant pentru servirea micului dejun. Camerele ofera acces gratuit la conexiunea de internet, balcon cu vedere la gradina sau la Marea Egee, aer conditionat, seif, televizor.

Rezerva aici un sejur de 7 nopti cu mic dejun inclus, bilet de avion zbor charter compania Tarom cu plecare din Bucuresti pe 15 iunie, transferuri aeroport – hotel – aeroport, taxe de aeroport, 390€/ persoana.

Hotelul Kosta Palace 4* este un hotel de oras cu pret avantajos, recomandat celor care sunt mai interesati sa exploreze insula si mai putin sa mearga la plaja. Hotelul este chiar langa port, aproape de centrul orasului Kos, oferind o vedere panoramica spre port si castelul medieval. Construit in 2001, hotelul pune la dispoziti 165 camere si apartamente, restaurant, bar, piscina in aer liber pe acoperisul hotelului, sezlonguri si umbrelute la piscina gratuit, internet (cu plata), minimarket. Camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, televizor, frigider, balcon sau terasa.

Rezerva aici un sejur de 7 nopti cu mic dejun inclus, bilet de avion zbor charter compania Tarom cu plecare din Bucuresti pe 15 iunie, transferuri aeroport – hotel – aeroport, taxe de aeroport, 446€/ persoana.

Hotelul Princess of Kos 4* este construit in stilul arhitectonic specific bazinului Marii Egee in alb si albastru si este inconjurat de gradini de palmieri si flori, fiind locul ideal pentru o vacanta relaxanta la malul marii, recomandat famiilor cu copii. Hotelul este situat pe o frumoasa plaja de nisip din nordul insulei in apropierea localitatii Mastichari, la 8 km de aeroport si 18 km de orasul Kos. Cele 2 restaurante ale hotelului Princess of Kos servesc micul dejun, pranzul si cina în stil bufet. Hotelul ofera patru piscine, doua fiind pentru copii), Jacuzzi, sauna, centru fitness, tenis de masa, 4 terenuri de tenis, sah in aer liber, loc de joaca pentru copii, mini market, magazin de suveniruri, mini club, amfiteatru in aer liber, acces internet, echipa de animatie. Camerele au un decor clasic cu influente traditionale si dispun de telefon, balcon/terasa, televizor, frigider, aer conditionat.

Rezerva aici un sejur de 7 nopti cu all inclusive, bilet de avion zbor charter compania Tarom cu plecare din Bucuresti pe 15 iunie, transferuri aeroport – hotel – aeroport, taxe de aeroport, 654€/ persoana.

Pentru oferta completa pentru insula Kos poti vizita www.paralela45.ro sau sa mergi la consultantii nostri din agentiile din toata tara.

 

 

 

 

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.