De ce Paralela45, Paralela 45 Events.

Unforgettable By Paralela 45 – Sinaia 22-24 ianuarie (II)

Dupa o seara cu muzica si hore romanesti, ziua de sambata a inceput pentru unii mai tarziu, doar era weekend. Cei mai sprinteni au plecat pe partie in zorii zilei. Au urcat cu telecabina pana la cota unde au inchiriat skiuri si pana la ora 13 au facut miscare. Altii au ales o scurta plimbare pana la Castelul Peles si o vizita memorabilia. Bucurestiul era inghetat la -10 grade, la Sinaia erau  -4 grade, cald as spune.

Dupa masa de pranz a inceput prezentarea. Pertenerii turci au dat startul. Tema principala a fost ANTALYA SIGURA. S-a pus problema sigurantei turistilor, anul acesta acesta vor fi sporite – mai multi oameni de securitate, acces mult mai strict. Reprezentantii resortului Calista au evidentiat siguranta, prin faptul ca aici a fost cazata delegatia americana in frunte cu presedintele Obama, iar Regnum a tinut sa evidentieze faptul ca la ei a vut loc summit-ul G20 al celor mai puternice 20 de tari din lume din punct de vedere economic. Dupa prezentarile hotelierilor turci, a inceput prezentarea noutatilor Paralela 45 pentru vara 2016, dar si a frumoaselor circuite. Marile noutati ale verii sunt cele noi destinatii charter – Algarve si Split. La sfarsit au fost cateva premii care i-au inveselit pe parteneri. Camere la hotelurile dein Antalya, locuri in infotripurile organizate de Paralela 45.

Seara a fost un spectacol al anilor ’30 . Totul a fost unforgettable! Domni cu joben, mustati subtirele, la brat cu doamne in rochii elegante, cu pene, manusi si eventaie si-au facut intrarea in sala de dans. Concursuri cu premii, muzica buna, fotografii si distractie pana in zori.

Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase! Sa ne bucuram de fotografii!

02.-Peles Paralela 45

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.