Grecia, Idei de vacanta.

Trebuie sa stiti: "Am fost in Creta si totul este ok "

Am plecat in vacanta in Creta putin temator.

Imaginea mea dupa ce vizionasem stirile de la TV era ca in Grecia este nebunie…demonstratii, politie, batai, ce mai…  intr-un cuvant: haos.
Dupa un zbor linistit de aproximativ 1h si 40 min am pasit sfios pe taram elen, unde dintr-o data acea imagine cu care plecasem din Bucuresti sa destramat. Am realizat ca toata povestea cu demonstratiile fusese amplificata artificial de posturile TV. In Creta nu era absolut nici o problema. Nu am vazut nici macar o persona care sa demonstreze.

Tavernele erau pline de turisti veseli, chelneri amabili, magazinele se intreceau in oferte speciale si reduceri. Era „LINISTE si PACE”. Toti cei cu care am vorbit, de la soferul de autobuz pana la managerul de hotel m-au asigurat ca la ei nu sunt probleme fiind constienti ca turismul reprezinta principala sursa de venit pentru cretani si imaginea pe care o au in exterior este foarte importanta.

Deci, nu aveti de ce va teme. Ba dimpotriva. Acum este momentul sa mergeti in Creta. Situatia actuala (criza economica) din Grecia a facut ca preturile sa fie si mai avantajoase comparativ cu anii trecuti.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.