Idei de vacanta, Thailanda.

Thailanda, tara gusturilor exotice

Cei mai multi turisti care ajung pentru prima data in Thailanda vor sa guste din deliciile aceste bucatarii. Mirosurile exotice te imbie din toate partile, mancaruri proaspete si pline de savoare. Picant, acru, sarat si dulce – patru arome echilibrate in multe preparate thai. Preparate cu curry, supe delicioase de creveti cu taitei, armonie de culori in salate… Toate merita savurate!

Cinci feluri de mancare delicioase care trebuie sa le incercati:

Khao Soi. Supa Khao Soi este originala din zona de nord a Thailandei. Este o supa subtire cu curry si lapte de cocos, servita cu bucatele de carne de pui, vita sau porc. Este parfumata cu anason stelat si sortisoara.
Khao Soi

Phad Thai. Aceasta este mancarea nationala a Thailandei. Taitei cu legume, fasole colorata si alune macinate.
Phad Thai

Khao Yum. O salata de orez proaspat din sudul Thailandei, asezonata cu nuca de cocos, crutoane de paine, ierburi aromate si pasta de peste.
Khao Yum

Laap Muu. Este de fapt o salata cu carne de porc.Este una dintre comorile ascunse ale bucatariei thailandeze, un preparat foarte popular printre localnici.
Laap Muu

Khao Pad. Probabil este cea mai populara mancare thai – orez prajit nepicant, amestecat cu legume, pui, porc sau frcute de mare. Se poate servi cu sos picant sau lamaie.
Khao Pad

Paradis al cumparaturilor, tara oamenilor mereu surazatori o descoperiti intr-un Revelion in Thailanda doar cu Paralela 45.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.