Paralela 45 Events.

Stronger Together la Romanian Travel Forum

Miercuri, 15 martie 2017, toata industria de travel din Romania s-a adunat la Romanian Travel Forum, eveniment gazduit de Le Chateau si organizat de Innovation Travel in parteneriat cu Consulatul Onorific al Bulgariei si sprijinit de Asociatia Incoming Romania.

Romanian Travel Forum (36) Romanian Travel Forum (43)

Peste 150 de participanti au reusit sa identifice solutiile viabile de promovare si valorificare ale potentialului turismului romanesc, printr-o mai buna comunicare intre touroperatorii specializati pe incoming si MICE, hotelierii romani, dar si cei din ale industrii – companii aeriene, transportatori, asiguratori.

Romanian Travel Forum (29) Romanian Travel Forum (34)  Romanian Travel Forum (58)   Romanian Travel Forum (243)

Sloganul acestui eveniment a fost ales special – „Stronger Together” -, pentru a aduna toate aceste industrii la o colaborare stransa, numai asa reusind sa aducem in tara mult mai multi turisti straini. Potrivit lui Alin Burcea, presedinte ANAT si CEO Paralela45, anul trecut au ajuns in Romania aproximativ 2.5 milioane de turisti straini, dar mai mult de jumatate din ei au venit pentru afaceri sau in interes de serviciu.

Romanian Travel Forum (136) Romanian Travel Forum (142) Romanian Travel Forum (193) Romanian Travel Forum (195)

Lucrarile Forumului au fost deschise de Ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre, urmat de Alin Burcea care, in calitate de presedinte ANAT a prezentat doua teme importante pentru turismul de incoming din Romania, scoala de incoming, care urmeaza sa fie lansata in toamna, cu touroperatori importanti in rolul de profesori, si targul de incoming care va avea loc in martie 2018, unde ANAT isi propunesa invite 100-150 de touroperatori straini care sa vin sa cunoasca Romania.

Romanian Travel Forum a devinit, astfel, primul eveniment din Romania axat pe business networking-ul regional in domeniul turismului.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.