Alin Burcea.

Spionandu-l pe sefu' (ziua 3)

Saaalve baieti! Deci porumbelul meu s-a ratacit…Si vreti sa va cred!

Oricum…sa traiasca cel care a avut ideea de a-mi da acces la blog!  Ma saturasem  sa tot mut fisiere de pe laptop pe memory stick.

In primul rand, daca nu sunt foarte coerent este pentru ca azinoapte am fost la cel mai fain Beach Party pe care vi-l puteti imagina! Astia de la Calista au cate un party tematic in fiecare seara! Asa ca va dau cat pot de repede „bomba” si ma duc sa dorm. La noapte este Bikini Party si nu vreau sa ratez nimic! Haa!

Ce ziceam? … A, da! Mai tineti minte ca acum cateva zile v-am spus ca am auzit de la un receptioner ca o gasca de romani filmeaza la Ali Bey Resort . Eh, ieri cand ma tineam dupa sefu,’ unde credeti ca se duse? .. La Ali Bey!

L-am vazut ca intra si m-am dus si eu sa-l trag de limba pe receptioner… si iata ce-am aflat.

Marile filmari de la Ali Bey sunt filmarile pentru viitoarea  emisiune „Burlacul” de la Antena 1.  Protagonistul principal este… tadadadam.. Cataaaliiiin Boteeezaaatuuuu.

N-am mai apucat sa aflu daca si-a gasit mandra sau nu pentru ca i-am vazut iesind pe sefu’ si pe eroul filmarilor.

Am fugit repede afara si m-am amestecat printre fanii care-l asteptau pe sefu’ sa le dea autografe (astia aici nu prea au auzit de Botezatu da’ sefu are si fanclub) si ca sa nu ziceti ca bausem prea mult si mi s-a parut, uite dovada:


AAA.. inca ceva: se intoarce sefu’ acasa. Asa ca mai bine ati incepe sa va prefaceti ca munciti! Nu de alta dar tre’ sa va intrati in ritm pana ajunge el! : )))

Eu plec maine seara! Va astept cu flori la aeroport!

Over and out!

Paparazzo


Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.