Alin Burcea.

Spionandu-l pe sefu' (ziua 2)

Asa cum va spuneam ieri, ne-am pus in cap sa-l urmarim pe sefu’ care a plecat in concediu! Ieri, colegul nostru, l-a ajuns din urma in Antalya si a reusit, fara sa fie vazut sa-l urmareasca in croaziera sa de o zi.

Azi porumbelul calator a ajuns un pic mai tarziu. Da, colegu’ are permanent impresia ca ii sunt ascultate telefoanele si interceptate emailurile (de cand era paparazzi) si asa ca ne tinem legatura prin porumbei calatori.

Cum spuneam, in timp ce incercam azi sa pun la punct ultimele detalii pentru plimbarea de maine, sosi si porumbelul buclucas. Am desfacut cu grija memory stick-ul legat de piciorul acestuia, il conectez repede la calculator si… surpriza – o singura fotografie si textul:

” Fraate nu o sa credeti!! Am  uitat sa va spun ieri, ca asa in graba cum eram, tot am apucat sa pun ceva pe Mexic! Asa ca am castigat o caruta de bani!

V-am pus inapoi banii pentru care ati facut cheta sa ma trimiteti aici si m-am mutat la Calista, pe oferta aia speciala pe care o avem si noi.

Deci fiti atenti in ce camera stau:

Pai voi ati mai avea chef sa va tineti dupa sefu’ daca ati fi aici?

Oricum…. Azi, cand voiam sa intru  in hotel cine crezi ca facea poze la intrare? …. Exact! … EL

De fapt EL impreuna cu cineva pe care va las pe voi sa descoperiti, pentru ca m-am ascuns si eu dupa o limuzina si le-am facut  o poza.

V-o trimit pe asta si gata pentru azi. Am in plan sauna, masaj si diseara distractie maxima in clubul complexului. Voi treceti la munca :))) ”

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.