Am fost acolo, Cristina Vascan, Idei de vacanta, Italia.

Sicilia – romantica si fermecatoarea insula a Italiei

SICILIA, nu este numai cea mai mare insula din Marea Mediterana ci si insula care „adaposteste” celebrul vulcan Etna.

Senzatia cand am ajuns aproape de Etna este una de nedescris….sentimentul ca natura este mereu atotcuprinzatoarea iar omul nu poate decat sa se supuna!

Prinicipalele orașe sunt Palermo, Catania, Messina, Siracusa, Marsala și Trapani. Un oraș de mare importanță este Taormina.

Destinatia este frumoasa, completa, unde stilul modern se imbina cu cel clasic.Regasim micutul oras NOTO, in stil baroc ce te farmeca inca de la inceput si te determina sa te gandesti ca reintoarcerea aici va fi iminenta.

Taormina, statiunea luxoasa dar si romantica in acelasi timp trebuie vizitata fara indoiala.Restaurantele micute, cochete pun la dispozitia turistilor specialitatile italiene atat de cunoscute la preturi accesibile.

Nu uitati sa va opriti sa cumparati frumoase suveniruri si sa degustati cafeaua italiana.

Astfel , Sicilia trebuie vizitata, nu numai pentru renumele sau ca acolo se adaposteste „celebra mafie italiana” , ci si pentru superbele peisaje, pentru cladirile pline de istorie din Siracusa, Catania,Noto , pentru ospitalitatea locuitorilor, pentru Etna….pentru intreaga insula in ansamblul ei.

Pana de curand , insula era mai greu accesibila turismului de masa, acum prin ofertele generoase puse la dispozitie de Paralela 45 , gasim pachete de la 395 euro/pers/ sejur de 7nopti

Haideti sa vizitati Sicilia, sa va bucurati de tot ceea ce ofera si sa descoperiti chiar Dumneavoasta ce destinatie minunata este!!!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.