Gastronomie, Idei de vacanta, Maldive, Revelion.

Si vegetarienii pot petrece Revelionul in Maldive

Insulele Maldive sunt una din cele mai populare destinatii de vacanta, datorita peisajelor deosebite de aici si statiunilor luxoase. Totul te poata cu gandul spre paradis, spre relaxare. De la plajele cu nisip fin, pana la adierea brizei prin palmieri, de la apele turcoaz pana la apusurile spectaculoase care te lasa fara cuvinte. Confortul si relaxarea fac aici casa buna, oriunde ai alege sa iti petreci Revelionul in Maldive.

Anul acesta a fost lansat primul restaurant vegetarian din Maldive. Exclusivist, “Just Veg” se afla in Resortul Atmosphere Kanifushi Maldives 5* si ofera clientilor mese rafinate pur vegetariene, acompaniati de o priveliste uimitoare a oceanului. Resortul Atmosphere  a deschis acest restaurant pentru a imbunatati si mai mult experienta gastronomica a oaspetilor.  Meniul, creat cu maiestrie de bucatarul-sef Ahmed Boukraa, include o varietate de macaruri din bucataria Indiana si asiatica, pana la specialitati mediteraneene si arabesti. Just Veg redefineste bucataria vegetariana cu combinatii originale si arome surprinzatoare. Pana si un carnivor va degusta aceste bunatati!

Daca nu v-ati gandit inca la Revelion, Paralela 45 va duce in Paradis, in singurul loc de pe Pamant unde relaxarea este absoluta… Suna tentant, nu? Sa pasesti in noul an pe terasa vilei din Resortul Atmosphere Kanifushi Maldives, sau pe plaja cu nisip fin… Acest lucru este posibil. Pentru 3985€/ persoana pentru un sejur de 6 nopti.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.