Am fost acolo, Crina Manole, Egipt, Idei de vacanta.

Sharm El Sheikh – "Perla Sinaiului"

Am avut posibilitatea sa vizitez statiunea in aprilie 2010.

O destinatie care ma atragea subtil.Auzisem de frumusetea sa, de eleganta hotelurilor , de obiceiurile localnicilor mai ales cele ale beduinilor …asa ca ardem de nerabdare sa vad destinatia.

Am ajuns pe aeroportul din Sharm, am remarcat de la inceput cat de ospitalieri sunt egiptenii.Agentia noastra partenera ne-a intampinat la aeroport cu  ghizii locali, care imediat ne-au pus la dispozitie masinile cu aer conditionat 🙂 pentru transferul catre hoteluri.

Statiunea in ansamblul ei este destul de mare, majoritatea hotelurilor oferind cele mai bune conditii.Marea Rosie care scalda tarmul estic al peninsulei, ofera o diversitate de posibilitati pentru inotatori : snorkelink, diving, surf, scufundari.Preturile sunt avanatajoase iar excursiile optionale sunt diverse si extrem de interesante.

Cand vorbesti de Egipt, fara sa vrei te gandesti la faraoni, istorie si civilizatie , muntele Sinai, la leaganul religiei lui Moise, la Cleopatra si Marc Antoniu.Stiind toate acestea nu-ti ramane decat sa mergi in Egipt…si ca sa imbini utilul (vizite la diferite obiective turistice-Manastirea Sf.Ecaterina, Muntele Sinai, Cairo etc) cu placutul (sejur la un hotel pe malul marii )..poti alege Sharm El Sheikh !!

Paralela45 Turism, pune la dispozitia turistilor o oferta mai mult decat imbietoare, charter-ul de sarbatori.Cu 650 euro de persoana /sejur poti sa petreci 8 zile de vis in statiunea atat de ravnita de turistii rusi, englezi, scandinavici…De ce sa nu devina si statiunea preferata a romanilor?

Va doresc sejur frumos !

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.