Idei de vacanta, Revelion.

Revelion Maldive. Vacanta exotica in inima Oceanului Indian

Zile insorite, nopti racoroase, lumina alba a diminetii cu aroma ca cafea, care patrunde in camera si apusuri impresionante… Cateva sedinte de masaj pe malul marii cu uleiuri aromate, plimbari romantice la ceas de seara simtind adierea palmierilor… Aceasta este imaginea perfecta a unei zile in Maldive. Ai visat tot anul sa pleci in vacanta intr-un loc exotic, la capatul celalalt al lumii…

Poate va intrebati cand este cea mai buna perioada pentru a merge in Maldive. Nu exista niciodata un moment “rau” pentru a merge in Maldive – Colierul Oceanului Indian.  Temperatura se schimba foarte putin in decurs de 24 de ore.

Daca iti petreci Revelionul in Maldive, nu poti sa bati atata drum doar pentru plaja… Credem noi! Insulele sunt cunoscute pentru frumusetea lor exotica, pentru zilele insorite cu cer debrazdat de niciun nor, dar si pentru multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber.

Va prezentam mai jos cele mai vizitate atractii turistice din Maldive.

Moscheea Vinerea Mare. Acest monument architectural a fost construit in 1656 de sultanul Ibrahim Iskandhar.  Acum se tin aici numeroase ceremonii si evenimente. Pe langa faptul ca este un loc reprezentativ pentru cultura insulelor, este si o cladire de o frumusete rara, cea mai valoroasa din zona.

Muzeul National. Pastreaza marturii ale culturii din Maldive care dateaza din timpuri stravechi. Situat in Sultan ParkPractic, aici puteti face o calatorie in cultura locala – obiecte regale, monede, bijuterii si tronuri sau chiar obiecte de arta dinaintea dinastiilor musulmane, toate sunt marturii ale istoriei destul de tumultuoase ale arhipelagului din Oceanul Indian.

Plajele artificiale. Sunt amenajate pentru a satisface nevoile variate ale turistilor – insulele Thilafushi, Gamarugiri si Hulhumale.

Piata de peste din Male. Este una dintre cele mai indragite atractii turistice din capitala Male. Chiar daca la hotel aveti all inclusive, merita sa macar sa vedeti multitudinea de pesti si fructe de mare. De unii, cu siguranta, nici nu ati auzit.

Commercial fisherman carrying Skipjack Tuna to the fish market, Male', Male' (Kaafu) Atoll, Maldives, on the 16 January 2010.

Atolul Seenu. Este singurul atol din arhipelag inconjurat in totalitate de insule. De aceea este ferit de furtuni si vremea rea.

Kurumba. Aici a fost deschisa prima statiune turistica din Maldive. Cocotieri, plaje cu nisip fin si multa, multa liniste. Daca ajungeti aici nu puteti rata o sedinta de masaj cu uleiuri facute din ierburi locale. Un rasfat pentru trup si suflet!

Kurumba-Beach-View

Insula Mirihi. Numele acestei insule indeamna la relaxare. Mirihi sunt niste flori galbene, specific acestei insule. Potrivit folclorului local, florile acestea sunt folosite pentru a “lua otrava”. Sa mergi descult pe o plaja marginita de palmieri – aceasta este o imagine a paradisului pe pamant.

MLE_mirihi_room06

Daca nu v-ati hotarat ce sa vizitati in vacanta in Maldive, Paralela 45 va poate organiza un Revelion in Maldive pe care nu il veti uita toata viata. Pentru 9 nopti de cazare la hoteluri elegante de 4* sau 5* cu cina de Revelion, biletu de avion, transferuri aeroport – hotel – aeroport pretul porneste de la 2951€ de persoana.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.