Idei de vacanta, Revelion, Turcia.

Revelion in …Antalya

Azi am primit din partea Corinei o sugestie care mi s-a parut initial putin ciudata: “Nu vrei sa mai scrii ceva pentru blog? Despre Antalya eventual…” .

I-am raspuns:  “Antalya?!?!  Ce as mai putea spune despre Antalya?  Crezi ca mai exista turist roman care sa nu fi fost acolo sau care sa nu se fi documentat vreodata despre destinatia aceasta?  Doar stii, rapoartele noastre din ultimii 5- ani arata clar ca nu poate fi clintita de pe primul loc in topul preferintelor.”

Ok, am zis ca totusi sa incerc sa scriu cate ceva, cu riscul de a plictisi poate, mai ales ca si eu mi-am petrecut o parte din vacanta de anul acesta in Belek, pe malul Mediteranei. Nu a fost prima oara, mai petrecusem si acum 4 ani un sejur in zona, dar in alta statiune, in Kemer. Sigur ca nici de data aceasta nu am fost dezamagita, mai ales ca dupa un sezon agitat chiar aveam nevoie de cateva zile relaxate in care sa ma bucur de servicii de calitate si sa imi incarc bateriile.
V-am spus eu, probabil v-ati plictisit deja si va ganditi: “m-am saturat sa aud tot timpul cum ca Antalya e cea mai buna!” Multi dintre clientii carora le-am prezentat in agentie destinatia aceasta m-au intrebat neincrezatori:  “dar chiar toate hotelurile sunt fara cusur?”

In locul dansilor as fi gandit la fel: “domnule, fata asta vrea cu orice pret sa ma convinga si ar spune orice ca sa reuseasca”. Dar este adevarat, luand in calcul desigur si raportul calitate-pret, diferentele dintre spatiile de cazare de aici pot fi doar de la bun la foarte bun, la lux de-a dreptul.
Majoritatea hotelurilor din Antalya sunt deschise tot anul, in special datorita facilitatilor pe care le ofera echipelor de sportivi aflate in cantonament dar si pentru turistii care aleg in numar din ce in ce mai mare aceasta destinatie pentru petrecerea Revelionului.

Clima este placuta, cu o temperatura medie de 15 grade, cer in general  insorit si serviciile la acelasi standard ridicat din timpul verii. Centrele SPA se intrec in dotari ce va vor pregati fizic pentru vremea geroasa ce va asteapta la intoarcerea in tara: piscina incalzita, jacuzzi, baie turceasca, sauna, masaj de relaxare, etc.

Daca totusi va ganditi sa iesiti putin din complex, puteti alege una dintre excursiile optionale propuse de ghidul local: baile fierbinti de calcar de la Pamukkale, orasul antic Demre – Myra, teatrul roman si ruinele de la Aspendos, etc.

De asemenea, pentru amatorii (-ele) de shopping exista marile mall-uri din orasul Antalya cu promotii intotdeauna atragatoare.
Fiecare hotel organizeaza desigur si Cina Festiva cu muzica live, dansuri si multa voie buna.

Ar putea fi interesant sa va distrati la un loc cu sute de turisti din intreaga Europa 🙂

LA MULTI ANI 2011!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.