Am fost acolo, Cristina Vascan, Idei de vacanta, Turcia.

Revelion in Antalya … alta viziune

…Anul acesta m-am gandit sa petrec Revelionul in Antalya..V-ati intreba probabil de ce Antalya, ce legatura are o zona cunoscuta mai degraba pentru sejurul din vara decat pentru sarbatori de iarna…?

Tocmai…Antalya ofera pe langa vremea blanda, peisajele minunate ,hoteluri luxoase, mancare din abundenta….ofera Relaxare!! Dupa un an obositor ce poate fi mai indicat decat o statiune ca Belek sau Lara, unde sa te relaxezi intr-un hotel ce pune la dispozitie Spa, masaj..camere frumoase, servicii impecabile..si astfel uiti de griji!

Ma gandesc la oportunitatea de a face cumparaturi.

Abia astept sa ma pierd prin bazarurile turcesti pline cu bijuterii si haine frumoase!!!

Puteti merge in excursii optionale care sa imbine placerea de a vizita obiectivele istorice (centru vechi al Antalyei, Pamukkale) cat si croazierele pe Mediterana , celebrele Turkish Night etc.

Va sfatuiesc sa alegeti cu incredere destinatia, mai ales ca Paralela 45 a pus la dispozitie o cursa charter, iar oferta este generoasa cu hoteluri ce pot satisface orice preferinte.

Haideti in Antalya sa va bucurati de dansul frumoaselor cadane, de mancarea traditionala, sa ne relaxam in Spa-urile luxoase si si hammam-ul turcesc ce este de neinlocuit…:)

Va asigur ca va fi o alegere foarte buna!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.