Idei de vacanta, Revelion.

Revelion 2016. Top 5 orase europene pentru petrecerea de Revelion

Cea mai asteptata noapte a anului vrem mereu sa fie perfecta. Ne dorim sa o petrecem in locuri speciale, cu focuri de artificii, in compania persoanei dragi si chiar a prietenilor. Asa ca nu mai stati pe ganduri, vacanta de vara s-a cam terminat, sarbatorile de iarna urmeaza pe lista! Descoperiti cateva din cele mai frumoase orase europene in care va puteti petrece Revelionul anul acesta.

Roma. Toate drumurile duc la… Roma, orasul fiind sinonim cu arta, modernitatea si frumusetea orasului etern, cu pastele, pizza si, bineinteles espresso cum numai aici poti savura. Capitala Italiei este poate unul dintre cele mai incarcate de istorie orase ale Europei. Sunt multe de vazut aici… De la Colosseum – cel mai renumit simbol al epocii imperiale, Forumul – centrul vietii politice, comerciale si juridice a Romei antice, pana la Pantheon – fost templu pagan dedicat tuturor zeilor, actualmente biserica catolica, de la Fontana di Trevi si pana la fantanile din Piazza Navona. Apoi o plimbare pe strazile cele mai cunoscute ale orasului si o vizita la Muzeul Vaticanului vor intregi experienta unui oras incarcat de istorie.
Pentru 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4*, transport cu avionul, transfer, tur de oras de o jumatate de zi, tariful pentru Revelion Roma este de 395 euro de persoana.

trevi rome

Viena. Un oras perfect in orice perioada a anului. O capitala imperiala a carei istorie ne fascineaza si ne incanta prin muzica lui Mozzart, valsul lui Strauss, palate si catedrale impunatoare si snitelul vienez. Admirati de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria.
Tariful pentru Revelion Viena de 4 nopti este de 399 euro de persoana si include: transport cu avionul, 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 3*, transfer, tur de oras de jumatate de zi cu autocar in Viena.

3011_1163579831

Barcelona. Colorata datorita artei lui Gaudi, Barcelona are cea mai frumoasa arhitectura din lume. Sagrada Familia, impozanta emblema a orasului. La Rambla atat de cunoscuta pentru pofta distractia de aici in orice ora din zi. Casa Batllo este perfecta, dar atipica. Parcul Guell, cartierul gotic si feericele fantani cantatoare formeaza esenta acestui oras. Vei fi fascinat de orice coltisor al acestui oras, de fiecare straduta, de oameni si chiar de mancare.
Pentru 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4*, transport cu avionul, transfer, tur de oras de o jumatate de zi, tariful pentru Revelion Barcelona este de 488 euro de persoana.

image

Praga. Daca te atrag muzeele, arhitectura medievala, si bineinteles berea, trebuie sa vizitezi „Orasul celor o suta de clopotnite”. Praga este considerata una dintre cele mai frumoase capitale din Europa, dar si una dintre destinatiile preferate ale turistilor din intreaga lume. Castelul din Praga, conform Guiness World Records este cel mai mare castel medieval din lume. Combinand mai multe stiluri arhitecturale, impunatoarea constructie care a fost intotdeauna scaun de domnie al monarhilor cehi domina colinele orasului. Nu trebuie ratat ceasul astronomic, amplasat pe zidul sudic al Primariei din centrul istoric, devenit simbol al orasului.
Tariful pentru Revelion Praga de 4 nopti este de 399 euro de persoana si include: transport cu avionul, 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 4*, transfer, tur panoramic de oras.

prague2-1436529086-Yt3q-medium

Paris. Parisul nu este numai unul dintre cele mai frumoase orase din lume, este si cea mai romantica destinatie a cuplurilor de indragostiti. Pentru cei care nu au gasit inca momentul potrivit in care sa dea inelul persoanei dragi, acum de Revelion este momentul. O sticla de sampanie, doua pahare si multa distractie, focul de artificii si cererea este gata! De la Turnul Eiffel, cea mai inalta constructie din lume avand o inaltime de 324m, la Catedrala Notre-Dame, traversand cel mai renumit bulevard – Bulevardul Champs Elysees si continuind cu Muzeul Luvru sau Palatul Versailles, orice ati alege sa vizitati nu veti regreta.
Pentru 5 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, transport cu avionul, transfer, tur panoramic de oras si o croaziera pe Sena tariful pentru Revelion Paris este de 495 euro de persoana.

3

Gandeste-te unde vrei sa petreci noapte dintre ani. Paralela45 are si alte destinatii pentru Revelion 2016.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.