Idei de vacanta, Revelion.

Revelion 2015. Top 5 destinatii accesibile de Revelion

Revelionul este pentru oricare dintre noi cea mai asteptata noapte a anului. Acum ne facem bilantul pentru anul care tocmai a trecut, cu bune sau cu rele, si, bineinteles, ne facem planuri pentru anul care urmeaza. Ne dorim sa sarbatorim aceasta noapte intr-un mod unic, in locuri speciale, cu multa distractie, in compania prietenilor.
Gasiti mai jos cateva din cele mai accesibile destinatii din strainatate in care va puteti petrece anul acesta Revelionul.

Istanbul. Unicul oras din lume ce se intinde pe doua continente – Europa si Asia – te va fascina. Incepe cu o vizita in Bazarul Egiptean de mirodenii, datand din secolul al XVII-lea, extrem de colorat si aromat. Urmeaza Moscheea Albastra – singura moschee din lume care are sase minarete la fata, Hipodromul antic – locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, Palatului Dolmabahce – ultima resedinta a sultanilor dupa Topkapi, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului, Palatului Topkapi, simbol al Imperiului Otoman.
istanbul

Pentru 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4*, transport cu avionul, transfer, tur de oras de o jumatate de zi, tariful este de 345 euro de persoana.

Atena. Grecia ramane o tara fascinanta in orice anotimp. Cu oameni minunati, numeroase vestigii si o gastronomie delicioasa.Vechi de peste 2500 de ani, orasul cu cele mai multe legend, Atena, se lauda cu supranumele de “leagan al civilizatiilor”, locul in care au luat nastere literatura, filosofia, Jocurile Olimpice si teatrul. Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Stadionul tuturor atenienilor (Olimpic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896) sunt doar cateva din obiectivele turistice care vor fi vizitate.
atena

Tariful pentru Revelion este de 397 euro de persoana si include: transport cu avionul, 5 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 4*, transfer, tur panoramic al Atenei cu autocarul.

Roma. Autenticul spirit italian este sinonim cu arta, modernitatea si frumusetea autentica a orasului etern. Capitala Italiei este poate unul dintre cele mai incarcate de istorie orase ale Europei. Sunt multe de vazut aici, poti petrece si o luna in acest oras fascinant si tot nu vei descoperi tot ce este de vazut. Colosseum – cel mai renumit simbol al epocii imperiale, Forumul – centrul vietii politice, comerciale si juridice a Romei antice, Pantheonul – fost templu pagan dedicat tuturor zeilor, actualmente biserica catolica, Fontana di Trevi si fantanile din Piazza Navona. Urmate de o plimbare pe strazile cele mai cunoscute ale orasului si o vizita la Muzeul Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.
roma

Pentru 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4*, transport cu avionul, transfer, tur de oras de o jumatate de zi, tariful este de 399 euro de persoana.

Viena. O capitala imperiala a carei istorie ne fascineaza si ne incanta prin muzica lui Mozzart, valsul lui Strauss, palate si catedrale impunatoare si snitelul vienez. Un oras viu in orice perioada a anului in care poti gusta viata vieneza. Admirati de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Continuati apoi in partea moderna a orasului – Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House.
viena

Tariful pentru Revelion este de 435 euro de persoana si include: transport cu avionul, 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 4*, transfer, tur de oras de jumatate de zi cu autocarul.

Barcelona. Colorat datorita artei lui Gaudi, Barcelona are cea mai frumoasa arhitectura din lume. Metropola este decorate cu distictia Royal Gold Medal, distictie acordata in numele monarhiei britanice de Institutul Regal al Arhitectilor Britanici. Cateva repere turistice ale Barcelonei ce nu trebuie ratate: Plaza Catalunya, Catedrala Gotica, biserica Sagrada Familia, colina Montjuic, parcul Guell, muzeul Picasso sau promenada Ramblas. Vei fi fascinat de orice coltisor al acestui oras.
barcelona

Pentru 4 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 4*, transport cu avionul, transfer, tur de oras de o jumatate de zi, tariful este de 439 euro de persoana.

Pe site-ul agentiei Paralela 45 gasiti si alte oferte pentru Revelion 2015. De la un Revelion romantic la Paris, sau unul cu mult soare si atmosfera mediteraneana in Cipru, pana la unul exotic pe plajele din Maldives sau Phuket.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.