Grecia, Idei de vacanta.

Plajele “nud” in insulele grecesti

Grecia este printre destinatiile de top din Europa pentru nudistii din intreaga lume, alaturi de Franta si Croatia, chiar daca aceste plaje nu le veti gasi in nici un ghid de calatorie. O astfel de plaja este un loc in care rasismul si costumele de baie nu sunt binevenite. Culoarea, statutul social, financiar, sexul nu se numara printre criteriile care trebuie indeplinite atunci cand oamenii decid sa stea pe o plaja de nudisti.

Va prezentam mai jos cateva plaje apreciate si populate de nudisti din Grecia.

Red Beach, Creta. Insula Creta se situeaza pe primul loc. Situata in sudul insulei, plaja este ascunsa in spatele unui deal stancos, dezvaluie pasionatilor un mic paradis linistit si izolat.
red-beach creta

Filaki, Creta. Singura plaja “oficiala” pentru nudisti este situata in apropierea hotelului Vritomartis – fiind, de asemenea, un hotel pentru nudisti. Aceasta plaja este si punctul de intalnire al nudistilor din toata lumea.
filaki-beach

Paradise si Super Paradise, Mykonos. Frumoasa insula cosmopolita este cunoscuta mai ales pentru petrecerile ei, dar nudistii se pot bucura in pace de plaja si ape cristaline.
super-paradise-beach-mykonos

Banana Beach, Skiathos. Skiathos ofera trei plaje foarte aproape una de cealalta unde poti innota gol in mare. Insula este foarte populara printre turistii tineri si cei care vor sa practice nudismul pentru prima data.

Mirtiotissa, Corfu. Descoperita de hippioti in anii ’70, plaja este un paradis pentru nudisti, si una dintre putinele plaje de pe insula unde nudismul este tolerat. Stancile impresionante, vegetatia salbatica, fac din plaja Mirtiotissa una dintre cele mai frumoase plaje, un loc excelent pentru relaxare.
mirtiotissa

In aceasta vara, profitati de ofertele last minute de la Paralela45 in insulele grecesti!!!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.