Litoral Romania.

Plaje XXL pe litoralul romanesc. 33 de hectare de plaje, turisti mai multi in fiecare an.

Au trecut Sarbatorile de Iarna si deja ne gandim la vacana de vara. Analizam ofertele, discutam cu prietenii, unii dintre noi profita de reduceri le Early Booking, altii asteapta ofertele last minute pentru litoralul romanesc. Din aceasta vara insa nu vom mai avea o  problema daca ajungem mai tarziu pe plaja in cautarea unui loc liber pentru a ne pune prosopul sau a unui sezlong cu umbreluta de paie.

Modificari pe litoralul romanesc

litoralul romanescCu bani europeni, autoritatile au refacut plajele care din cauza furtunilor si a valurilor puternice s-au micsorat in ultimii ani. Astfel, plajele din cele mai vizitate statiuni de pe litoral – Constanta, Mamaia Sud si Eforie Nord sunt mai late cu aproximativ 100 de metri. De exemplu , plaja care a suferit cea mai mare modificare este o bucata de plaja din statiunea Eforie Nord. Aici bucata de plaja de 20 de metri deservea turistii cazati la 3 hoteluri din zona. Din aceasta vara, acestia se vor bucura de o plaja perfecta de 100 de metri latime.

Lucrarile au fost realizate de firma care a construit celebra insula palmier din Dubai. Zeci de mii de tone de nisip au fost extrase din mare, de la o adancime de peste 200 de metri, astfel ca la vara nu vom mai vedea la televizor stiri de genul “plaja la primele ore ala diminetii s-a dovedit neincapatoare” sau “ne plimbam de o jumatate de ora si este imposibil sa gasim un loc sa ne punem si noi prosopul”.

O suprafata de 33 de hectare de plaje, 15 diguri de suprafata si 7 diguri scufundate. Peste 3 milioane de tone de nisip si 1 milion de tone de piatra, s-au refacut digurile existente si s-au construit altele noi cu alei pietonale pentru plimbare cu o lungime totala de 12 kilometri.

Prin acest proiect, numarul turistilor va creste, cred constructorii, cu peste 50.000. Daca inca nu v-ati facut planuri, Paralela45 a pregatit oferte in cele mai bune hoteluri de pe litoral. Profitati de reducerile Early Booking pentru litoral Romania si rezervati-va vacanta. Puteti plati si cu vouchere de vacanta!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.