Am fost acolo, Carmen Dobra.

Participati la aniversarea de 20 de ani a Disneyland Paris !

Indiferent de varsta, vreme, sezon…este momentul adecvat pentru a simti magia Disneyland Paris! Parcul este deschis tot timpul anului!

Va asteapta 2 parcuri, peste 50 atractii, spectacole, aventuri in familie, momente magice pentru cei mici si emotii deosebite pentru copiii mai mari!

Intrati in lumea povestilor vizitand DISNEYLAND PARK sau traiti viata la maxim in WALT DISNEY STUDIOS, doua parcuri care te vor face sa revii….Conform statisticilor specialistilor din domeniu 65% dintre turisti se intorc intr-un interval de 3 ani, 90% considera destinatia foarte buna si 94% recomanda destinatia familiei si prietenilor. Anul trecut au fost aproximativ 16 milioane de vizitatori si exista tendinta de crestere de la an la an.

Vizitati Disneyland Park, locul in care cele mai frumoase povesti prind viata sub ochii dumneavoastra, ca prin minune! Aici, visurile devin realitate. In parcul Disneyland, toate personajele Disney doresc sa va intalneasca. Va veti bucura de compania lui Mickey si Minnie Mouse si veti putea sa-i salutati pe Pluto si pe ursuletul Winnie. Este o lume magica in care vorbesti, te joci, dansezi cu personajele preferate din povesti.

Remarcabile sunt taramurile tematice, cum ar fi: FANTASYLAND unde fetitele se joaca cu Cenusareasa si Alba ca Zapada, baietii viseaza ca zboara ca Peter Pan sau se lupta cu Capitanul Hook; ADVENTURELAND unde capitanul Sparrow te invata sa devii pirat viclean ca el; iar FRONTIERLAND este o  zona preferata pentru cowboys.

Pentru cei care vor atractii mai elaborate si senzatii tari, mergeti in WALT DISNEY STUDIOS PARK. Nu ratati: The Twilight Zone Tower of Terror, Studio Tram Tour, Armageddon, Rock’n Roller Coaster si multe alte distractii care iti vor taia respiratia.

Nu uitati sa vizitati DISNEYLAND VILLAGE – locul perfect pentru cumparaturi, restaurante si spectacole pentru intreaga familie. Distractia nu are sfarsit in Disneyland village…

O sa fie greu sa va abtineti: veti cumpara suveniruri cu personajele preferate sau dulciuri,  va veti  juca cu personajele basmelor ca si copiii din jurul dumneavoastra!  Este o atmosfera de bucurie generala! Si cu siguranta…o sa doriti sa mai reveniti!

 

 

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.