Franta, Idei de vacanta.

Paris – Trei noi atractii turistice in Capitala Frantei

Paris, orasul luminii si al indragostitilor! Macar o data in viata trebuie sa ajungi sa-l vizitezi! Din aceasta toamna, capitala Frantei va avea trei noi atractii turistice ce merita vizitate.

Fundatia Louis Vuitton pentru Creatie
louis vuitton

In arondismentul 16 din Paris, in Jardin d’Acclimatation, a aparut o cladire futurista, ce seamana mai degraba cu o nava spatiala. Creata de Fundatia Louis Vuitton, cladirea va deveni unul dintre cele mai mari muzee de arta contemporana din capitala Frantei. Cladirea va fi inaugurata pe 20 octombrie, si va cuprinde 11 galerii de arta si o sala de conferinte.

Muzeul Picasso
muzeul picasso

Inchis pentru renovare in 2011, popularul Muzeu Picasso, dedicate vietii si operei celebrului pictor spaniol, se va redeschide publicului pe 25 octombrie, ziua nasterii artistului. Peste 5000 de opera de arta vor fi admirate in acest muzeu, situat in cartierul Marais din Paris.

Primul etaj al Turnului Eiffel
turnul eiffel

Primul etaj al Turnului Eiffel va fi inaugurat tot in aceasta toamna. O podea de sticla transparenta a fost montata la primul nivel, la 57 de metri de la sol. Vizitatorii vor putea sa mearga si sa admire de sus privelistea si cozile de vizitatori. Aceasta “aventura” nu este pentru cei slabi de inima.

Nu ratati aceste atractii ale Parisului! Paralela 45 aduce mai aproape minunatul oras intr-un circuit de toamna in Paris cu plecare pe 3 octombrie. Pretul de 480€ / persoana include: 6 nopti de cazare cu mic dejun, bilet de avion, transferuri, tur panoramic de Paris si o croaziera de o ora pe Sena.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.