Paralela 45 Events.

Paralela 45 lanseaza trei chartere cu plecare din Chisinau

Paralela 45 lanseaza la finalul acestui an trei chartere cu plecare din Chisinau, catre Antalya, Creta, dar si Mallorca, o noutate absoluta pe piata turistica din Republica Moldova. Cu aceasta ocazie se inaugureaza agentia Paralela 45 deschisa in Chisinau in luna septembrie.

IMG_8296 IMG_8304 IMG_8284 IMG_8290

„Astazi, la Hotel Leogrand am inaugurat oficial agentia de turism din Chisinau printr-o prezentare de produse turistice Paralela 45.  In exclusivitate am anuntat lansarea charterul de Mallorca cu plecare din Chisinau, fiind astfel singura agentie care ofera acest tip de vacanta. Avem de asemenea si chartere spre Antalya si Creta cu plecare din Chisinau. Totodata, vom incepe promovarea circuitelor in Romania pentru turistii moldoveni, dar si a vacantelor in Bulgaria, a circuitelor Paralela 45 cu plecare din Bucuresti siIasi. Din luna septembrie de cand am deschis agentia, am constatat ca piata de turism din Republica Moldova are un mare potential, iar eliminarea vizelor pentru cetatenii moldoveni ne-a facut sa fim foarte optimisti in ceea ce priveste evolutia turismului in aceasta tara. Propria experienta ne-a demonstrat ca odata cu eliminarea vizelor pentru cetatenii romani, cererile de vacante in Uniunea Europeana au cunoscut o crestere semnificativa”, explica Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

Paralela 45 abordeaza piata turistica din Republica Moldova atat pe segmentul vacantelor individuale, cat si corporate, avand know-how-ul si experienta celor peste 24 de ani de activitate. De asemenea, Paralela 45 ofera turistilor moldoveni asistenta in obtinerea vizelor, organizarea de evenimente, teambuilding-uri, incentivari si alte servicii pentru calatoriile de afaceri.

Vizitati www.paralela45.md si rezervati-va vacanta care vi se potriveste!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.