Concursuri.

Paralela 45 & Friends

UPDATE:  Concursul a luat sfarsit! Castigatorii vor fi publicati maine la ora 08.00 in acest post si vor fi anuntati pe twitter!

Va multumim mult tuturor pentru participare si stati aproape pentru anuntarea castigatorilor!

Si a venit si ziua asta! De fapt nu a venit inca dar mai este atat de putin!!… Ce zi veti intreba? Pai ziua Evenimentului!  … Cum adica „ce eveniment?”..Evenimentul pe care il anuntam aici .

Pe scurt, maine sarbatorim 20 de ani nebuni de Paralela 45, in cadrul galei festive „Paralela 45 & Friends” . Evenimentul se va desfasura la Sala Radio si va avea, pe langa multe momente muzicale ( Monica Anghel, Marcel Pavel, Andra, Mircea Baniciu & Band, Andrei Tudor & Band), o tombola cu multe premii, multe surprize pentru invitati si multa, multa sampanie.

Ca sa puteti sarbatori si voi cu noi, pe langa concursul inceput acum 3 saptamani, lansam o noua provocare:

Vrem sa trimitem pe doi dintre voi, impreuna cu partenerul/partenera, intr-un weekend  (vineri – duminica), la Pensiunea Panicel. Castigatorii vor beneficia de pensiune completa, asa ca singurul lucru de care vor trebui sa se ingrijeasca va fi transportul.

Mare atentie !!! Nu este vorba despre orice weekend! Este vorba despre acest weekend (16-18 aprilie)! Deci speram ca nu v-ati facut alte planuri 🙂

Ca sa participi va trebui doar sa dai RT acestui tweet !

Dupa ce faci asta, stai cu bagajele facute !! Noi vom anunta joi dimineata castigatorii, tot aici pe blog si pe twitter !

Succes !!

Disclosure: Participantii trebuie sa aiba peste 18 ani. Ne rezervam dreptul de a exclude din tragerea la sorti conturile create doar pentru participarea la acest concurs sau inactive!

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.