Idei de vacanta, Suedia.

Ospitalitate in salbaticie! Cel mai primitiv hotel din Suedia

Daca sunteti pasionati de aventura si vreti o vacanta in salbaticie, avem solutia. Kolarbyn Eco Lodge din Suedia, situat la 1km distanta fata de plaja Skärsjön, este unul dintre cele mai rustice locuri pentru a petrece concediul. Daca poti trai fara televizor, electicitate si apa…  si daca vrei sa fii aproape de natura. Totul se reduce la elementele vitale ale vietii – trebuie sa tai singur lemne, sa aduci apa de la rau pentru baut, sa prepari mancarea afara, la foc, sa culegi fructe din padure, sa pescuiesti sau sa mergi la vanatoare pentru masa de pranz.

1 2

Camera este ca o pestera acoperita de muschi si ierburi. Interiorul este  modest – doar o masa, cateva scaune si un pat acoperit cu piei de animale si un semineu autentic.

4 7

Lipsa energiei electice inseamna ca aventurierii vor gasi o multime de alte activitati – drumetii prin padure, canoe, vanatoare sau pescuit sau odihna la umbra mestecenilor.

Atat personalul cat si oaspetii sunt incurajati sa interactioneze cu natura. Folosofia celor de la Kolaryn este ca trebuie sa folosim numai produse ecologice.

Photo. Christian Evers. Marcus in Kolarbyn 8

Pretul unei astfel de camere incepe de la 50 de USD si include: lumanari pentru noapte, lemne de foc netaiate, vase primitive pentru gatit, doua paturi, covoare din piele de oaie. Daca va rezervati o vacanta aici trebuie sa aveti haine groase pentru noptile racoroase, pelerine de ploaie, incaltaminte pentru drumetii, aparat de fotografiat, binoclu, lanterna, sac de dormit, perna, costum de baie, prosoape, sticla pentru apa.

O experienta unica in viata in tacerea pasnica si confortabila a unei colibe din mijlocul naturii.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.