Idei de vacanta, SUA.

Once upon a time in America – New York-ul petrece (partea a doua)

New York-ul fiind unul dintre oraşele pe care vi le propunem pentru Crăciun şi Revelion, iar programele sejururilor incluzând şi party-uri specifice sărbătorilor, ne-am gândit să vă introducem puţin în atmosfera petrecerilor de altădată.

Începutul secolului XX a însemnat jazz, cocktail party-uri şi multă risipă, Broadway şi boom-ul teatrului american, anii nebuni de dinainte şi de după Marea Criza, când New York-ul şi-a creat o personalitate total distinctă. Este oraşul gangsterilor deveniţi legendă – aici Naşul, romanul lui Mario Puzo, fiind bestsellerul absolut – cât despre film, nu mai are nevoie de vreo recomandare.

New York-ului i-a plăcut dintotdeauna să petreacă, a iubit luxul şi extravaganţa, petrecerile grandioase, a inventat trenduri, a surprins întotdeauna prin capacitatea sa de a aduna la un loc toate contrastele posibile, pe scurt, a fost întotdeauna cu un pas înaintea vremurilor.

Pofta de viaţă şi energia metropolei sunt în continuare la fel de vibrante, atragând milioane de vizitatori în fiecare an. Vor urma şi alte poveşti despre locuri celebre şi posibilităţi de a vă petrece timpul în acest oraş.

Deocamdată, toamna aceasta vine cu surprize mari pe Broadway: Jude Law in Hamlet, Daniel Craig si Hugh Jackman în Steady Rain.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.