Idei de vacanta, Litoral Romania, Redescopera Romania.

Neptun, zeul litoralului românesc

Între Constanța și Mangalia se află stațiunea Neptun, în vecinătatea cu stațiunilor Olimp și Jupiter. Aerul de aici este influențat de aerosolii Mării Negre, dar și de vegetația Pădurii Comorova, cunoscută sub numele de grădina litoralului românesc. De-a lungul litoralului puteți întâlni obiective și atracții turistice de vizitat care contribuie la dezvoltarea ramurii de turism a acestei zone.

România are peste 20 de lacuri pe malul Mării Negre care au un potențial turistic foarte mare, printre care și Lacul Neptun. Acesta este format din 3 părți, toate având propriul farmec unic, acesta fiind dat de fauna și vegetația locală.

Veți întâlni nuferi, lebede, pescăruși și alte vietăți care îți dau senzația ca te afli într-o oază sălbatică. Pentru cei pasionați de fotografii în natură, acesta este un loc ideal în care puteți surprinde niște cadre unice și frumoase.

Luna Parc Prichindel poate fi comparat cu Satul de Vacanță din Mamaia. Aici turiștii preferă să vină alături de persoanele iubite și familie, acesta fiind unul din cele mai frumoase locuri din stațiune. Pe timp de noapte atmosfera cu adevărat specială datorită faptului că toate atracțiile din parc sunt iluminate. Cu toate acestea, cel mai frumos lucru pe care-l poți face este să admiri priveliștea orașului, din roata mare.

Una dintre cele mai interesante atracții turistice locale este Paradis Land, care atrage turiștii de pe tot litoralul. Acesta este recomandat pentru a-ți ocupa timpul liber cu activități de îndemânare și pentru adrenalină. Pentru cei pasionați de acest tip de trasee, sunt asemănătoare cu cele din parcurile de aventură din zona de munte. De asemenea, Paradis Land este primul parc de acest tip de pe litoralul țării.

Dacă te-am convins să vizitezi litoralul românesc, începe cu Neptun. Ți-am pregătit aici o super ofertă.

Lasa un comentariu Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

  • (will not be published)
  • Va rugam introduceti un rezultat in cifre.